michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγώ βασικά χρησιμοποιώ virtual IP με το Hide the IP και δεν έχω πρόβλημα, thnx πάντως.
21century Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Παιδια ισχύουν οι αρχικοί σύνδεσμοι που δόθηκαν ή οχι για να δούμε αν μπορούμε να κατεβάσουμε ορισμένα αρχεία, πήγα στην σελίδα και ήταν εκτός λειτουργίας...
jimyg10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Εγώ βασικά χρησιμοποιώ virtual IP με το Hide the IP και δεν έχω πρόβλημα, thnx πάντως. πως κανεις virtual ip με αυτο?? Έχω την έκδοση 3 και δεν εχει επιλογη για virtual ip.. A ok..το βρηκα στην εκδοση 3.42...
Thanasis159 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Παιδιά, χωρίς να θέλω να θίξω ούτε να προσβάλλω κανέναν απλά λέω την γνώμη μου...Τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκτήσει κανείς premium συνδρομή είναι πολύ λίγα...Μιλάμε για 5 ευρώ τον μήνα...Ένα καφέ στην παραλιακή δηλαδή και τα πλεονεκτήματα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Κατεβάζεις ότι θες, χρησιμοποιείς download manager, του φορτώνεις 50 λινκς και τα κατεβάζεις όποτε θες σε όσες μέρες θες χωρίς πίεση και ανεβάζεις τα αρχεία σου τσάμπα που αν τα κατεβάζει κόσμος επεκτείνεις κι άλλο την συνδρομή σου τσάμπα...Αξίζει τα χρήματα δηλαδή...
electroasd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Παιδιά, χωρίς να θέλω να θίξω ούτε να προσβάλλω κανέναν απλά λέω την γνώμη μου...Τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκτήσει κανείς premium συνδρομή είναι πολύ λίγα...Μιλάμε για 5 ευρώ τον μήνα...Ένα καφέ στην παραλιακή δηλαδή και τα πλεονεκτήματα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Κατεβάζεις ότι θες, χρησιμοποιείς download manager, του φορτώνεις 50 λινκς και τα κατεβάζεις όποτε θες σε όσες μέρες θες χωρίς πίεση και ανεβάζεις τα αρχεία σου τσάμπα που αν τα κατεβάζει κόσμος επεκτείνεις κι άλλο την συνδρομή σου τσάμπα...Αξίζει τα χρήματα δηλαδή... Δικιο εχεις φιλε μου . αλλα δεν μου αρεσει που πρεπει να πληρωσεις με Paypal και πιστωτικη....
Thanasis159 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δικιο εχεις φιλε μου . αλλα δεν μου αρεσει που πρεπει να πληρωσεις με Paypal και πιστωτικη.... Έχεις δίκιο αλλά με μια prepaid από την eurobank τα πράγματα είναι πολύ απλά...Βγαίνει σε 20 λεπτά και δεν κινδυνεύεις να σου φάνε λεφτα γιατί απλά την φορτίζεις όσο θες και δεν κινδυνεύεις να χάσεις τιποτα.
members Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αν εννοείς τα collector's ναι... τι είναι αυτό? κάτι άλλο, αν αγοράσω μέσω τηλεφώνου ένα 48ωρο account, θα μπορώ να το ανανεώνω δωρεάν ανεβάζοντας αρχεία που θα κατεβάζουν οι άλλοι? με πόντους? πως είναι αυτό το σύστημα?
anthony_88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ετσι Prepaid απο Eurobank Και εγω και ειμαι αρχοντας... Απιστευτα βολικο παιδια!!!! Αξιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.