omnislash Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εχω το Sp2(professional) σε ελληνικά και πρέπει να βάλω την αγγλική έκδοση.Πρέπει να κάνω format αφού οθσιαστικά το ίδο ΛΣ θα είναι;Επίσης οι ρυθμίσεις στα διάφορα προγράμματα και τους λογαριασμούς θα διατηρηθούν;Επειδή δεν έχω ξανακάνει format ένα tutorial link θα μου ήταν χρήσιμο
lefi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 από όσο ξέρω (μην σε κάψώ κίολας) τα ελλήνικα SP2 μπαίνουν μόνο σε ελλήνικα XP και τα αγγλικά σε αγγλικά αλλά και να γίνεται συνδιασμός θα έχεις σίγουρα σοβαρά μπερδέματα.
skroutz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Tutorial για format λίγο δύσκολο. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις windows XP Professional με SP2 στα Ελληνικά και θέλεις να Βάλεις windows XP Professional με SP2 στα Αγγλικά ; Αν ναί, τότε θα πρέπει να πας σε κάποιον που ξέρει, για να σου κάνει την εγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή. Θα πρέπει να ξέρεις ότι, ότι έχεις στον υπολογιστή θα χαθεί γι' αυτό φρόντισε να έχεις κάνει κάποιο back up. Και επίσης θα πρέπει να ξανά εγκαταστήσεις όλα τα προγράμματα από την αρχή(office, nero,κτλ.) Μην μην αφήσεις κανένα φίλο σου να κάνει το format γιατί, ένα 90% θα μάθει στο δικό σου pc.
omnislash Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Back up πως κάνω.Δηλαδή πετάω ότι χρειάζομαι σε μια περιοχή του σκληρού και του λέω αυτού να μην μου τα πειράξει.Αλλα δεν καταλαβαίνω πχ τα mp3 και τα avi που έχω γιατί να χαθούν;
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε το Windows XP Setup Simulator 1.0 για να καταλάβεις πώς θα γίνει η εγκατάσταση των windows. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει και το φορμάτ. Όσο για το SP, δεν μπορείς να βάλεις το ελληνικό SP σε αγγλικά Windows και το αντίστροφο. Για το backup: αν ο δίσκος σου είναι χωρισμένος σε partitions, βάλε τα έγγραφα που θες να κρατήσεις στον έναν δίσκο και εγκατέστησε τα windows στον άλλο. Μην ξεχάσεις να σώσεις κωδικούς και e-mail, αν χρησιμοποιείς mail client, καθώς επίσης και τα bookmarks του browser σου. Εναλλακτικά, αν δεν είναι πάρα πολλά, γράψε τα σε DVD.
omnislash Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Με το nero θα πρέπει να κάνω bootable cd ή udf/iso?
omnislash Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Katafera na kanw format omws twra de mou anagnwrizei tis other devices devices sto Device Manager(ethernet ,PCI ,WGA).Exei ena erwthmatiko apo dipla tous.A kai opws katalavate den mporw na grapso ellhnika
Members gsarig Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μήπως δεν εγκατέστησες την ελληνική γλώσσα κατά την εγκατάσταση των windows; Πήγαινε control panel / regional and language options και δήλωσε: στην καρτέλα regional options --> Greek στην καρτέλα languages / details --> πρόσθεσε το ελληνικό πληκτρολόγιο αν δεν υπάρχει (με το add) στην καρτέλα advanced --> δήλωσε τα ελληνικά εκεί που λεει select a language to match the language version of the non-Unicode programs you want to use Για τις συσκευές που δεν αναγνωρίζει, ίσως να υπάρχουν οι drivers στο cd της μητρικής σου
omnislash Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 thanks όλα εντάξει.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλα τα avi μου τα δείχνει ανάποδα!Υποψιάζομαι την οθόνη αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.