Alexis407 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ρε φιλαράκι δεν εννοούσα τον πατερά του παιδιού που έγγραψε το topic! Έχω ένα μαθητή στην σχολή που το επίθετο του είναι πατέρας!!! Καλά έφαγα κώλυμα !!! Συγνώμη !!! Κοιτά το δοκίμασα στα Pc της σχολής κ δεν έπιασε !!!(παλιά Pc) Μου λειτουργεί όμως σχεδόν πάντα ανεξάρτητα την έκδοση κ το Chipset του Bios!!!
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Κοιτά το δοκίμασα στα Pc της σχολής κ δεν έπιασε !!!(παλιά Pc) Μου λειτουργεί όμως σχεδόν πάντα ανεξάρτητα την έκδοση κ το Chipset του Bios!!! Πιστευω πως ειναι αδυνατο να πιανει σε ολα τα bios.Kαι το pc του παιδιου ειναι PII,οποτε χλωμοτατο... Τελοσπαντων,εαν στεκει ειναι πολυ χρησιμη πληροφορια!!!!! (Υ.Γ Συγνωμη και απο εδω...)
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αν σου ξανά βγάλει ότι θέλει κωδικό για πάτα ROMEO η AROMEO!!!! Παντος εμενα δεν μου δουλεψε...
agouraki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 re oi kataskevastes exoun kati standar kodikous gia aytes tis periptoseis dokimase google yparxoun standar kodikoi analoga me to chipset sou pou kseklidonoun panda.
bisnessman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Tin evgala tin bataria, kai meta apo ligo ekane restart bios kai doulepse kanonikotata, evala 64 karta grafikon, sinnenoithika me ton epistati tou sxoleiou na mou dosei mia 17" othoni CRT kai petaei o PII... oson afora ton patera mou einai mia xara alla anarotietai akoma pos ton evgala ton kodiko kai tou apantaw afto pou mou elege otan den iksera na xrisimopoio crack: "epaggelmatiko mistiko" (vlepete o pateras mou asxoleite sxedon apokleistika me software). Eyxaristo tous pantes (pou edosan logikes idees kai oxi vlakeies etsi Alexi?).
overclockerd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Clear CMOS !!! (Vgale ena Jumper pou einaipanostin Mobo sou, Des Tis odigies apo to vivliaraki, an to exeis Vevaia!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.