Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 edit: Ωπ λάθος!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Η πολλή δουλειά (ή μάλλον σχολή) τρώει το μυαλό του αφέντη. Sorry sorry, για BF2 έλεγα...
S2Katana Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το εχω παιξει και SP και δεν ειναι κακο αλλα θα ηθελα πιο πολλα maps! Παντως αξιζειι πιο πολυ στο mp mode!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Προφανώς βρε συ. Οι μάχες για το Titan είναι όλα τα λεφτά. Εκτός αν κάθεσαι άμυνα και εμ...camperώνεις. Assault rocket unlock FTW!
masterofscience Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 emena pantws to titan den mou aresei toso oso to conquest alla gousta einai auta
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Bασικα εγω δεν εχω καταλαβει πως να καταστρεψω εσωτερικα το Titan απο τη στιγμη που εχει πεσει η εξωτερικη αμυνα του.Ειναι κατι κοκκινοι διαφανεις τοιχοι στις πορτες!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αυτά είναι οι ασπίδες. Πρέπει πρώτα να καταστρέψεις τις κάτω κονσόλες. Όταν σπας την μια κάτω, ανοίγει η ασπίδα της από πάνω της. Όταν σπάσουν όλες οι κονσόλες ανοίγει το δωμάτιο με την γεννήτρια. Εκεί βαράτε μέχρι να διαλυθεί το Titan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.