aikat90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έχω νοικιάσει από ένα video clab το παιχνίδι Battlefield 2142. Στην αρχή του παιχνιδιού μου ζητάει όνομα και κωδικό. Έχω φτιάξει λογαριασμό και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:The cd/dvd will has got already been regested. Βγαζει και μερικές φορές και αυτο το μυνημα: The code that you puτ χρησιμοποιηται ειδη tryed with other. Τι πρέπει να κάνω?
tsakonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 na to agoraseis!!! afto pou sou vgazei shmainei oti aftos pou to noikiase prwtos ekane register kai pezei/epeze online....esy den boreis.....
aikat90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Καμιά άλλη ηδέα έχεις γιατί είναι και ακριβό
kafeneio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 perimene tin giorti sou kai zita na sto kanoun dwro
masterofscience Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 kanena kalo server me <50 ping yparxei re paidia? Exoume ena ellhniko alla exei 2 meionekthmata. Den einai ranked kai den paizei kanenas.
aikat90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 δηλαδή δεν έχεις να μου πρωτεΐνης κάτι αλλο έκτος από να το αγοράσω
masterofscience Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 δηλαδή δεν έχεις να μου πρωτεΐνης κάτι αλλο έκτος από να το αγοράσω ρε φίλε τι να σου προτείνει? Το παιχνιδι είναι για Online και χωρίς cd key original δεν μπαινεις σε official ranked servers.
aikat90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μα το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Εγώ το εγκατέστησα κανονικά το παιχνίδι με τον κωδικό που δίνει. Αλά βγάζει αυτο το μήνυμα που είπα προηγουμένως :The cd/dvd will has got already been regested και το αλλο μυνημα που λεει :The code that you puτ χρησιμοποιηται ειδη tryed with other
tsakonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 nai vre file mou epeidh pas na pekseis online.....mono offline boreis na pekseis free.....kai fisika einai megali moufa
aikat90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 μόνο που εγώ καν δεν μπορώ καν να μπω στο μενού επιλογών
masterofscience Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 δεν ξέρω αν μπορεις να μπεις. Αμφιβάλλω πάντως. Γνώμη μου ειναι να γυρίσεις το game στο video club και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.
aikat90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αυτό θα κάνω πάντως ευχαριστώ που με βοήθησες
tsakonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 na zhthseis pisw ta lefta aptin enoikiasi?? eee pote..... katarxas pisw sto game grafei analutika ti kanei to game... defteron pezei kai offline.....twra pws tha apofuhgeis to menu den kserw....100% ginete pantws
masterofscience Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 na zhthseis pisw ta lefta aptin enoikiasi?? eee pote.....katarxas pisw sto game grafei analutika ti kanei to game... defteron pezei kai offline.....twra pws tha apofuhgeis to menu den kserw....100% ginete pantws δεν νομίζω να υπάρχει νομιμος τρόπος να αποφύγεις το menu. ΤΟ DVD ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΝΩ ---> registration via Internet required for Gameplay (είτε αυτό είναι online ή single player. Πρέπει να έχεις original cd key. Από την στιγμή που ο πρώτος που το νοίκιασε "έκλεψε" το cd key τότε το μόνο που σου μένει είναι να το πας πίσω και να πάρεις τα λεφτά σου. Αυτοί θα έπρεπε να είναι ενημερωμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.