Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2142

aikat90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω νοικιάσει από ένα video clab το παιχνίδι Battlefield 2142. Στην αρχή του παιχνιδιού μου ζητάει όνομα και κωδικό. Έχω φτιάξει λογαριασμό και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:The cd/dvd will has got already been regested. Βγαζει και μερικές φορές και αυτο το μυνημα: The code that you puτ χρησιμοποιηται ειδη tryed with other. Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
δηλαδή δεν έχεις να μου πρωτεΐνης κάτι αλλο έκτος από να το αγοράσω

ρε φίλε τι να σου προτείνει? Το παιχνιδι είναι για Online και χωρίς cd key original δεν μπαινεις σε official ranked servers.

Δημοσ.

Μα το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Εγώ το εγκατέστησα κανονικά το παιχνίδι με τον κωδικό που δίνει. Αλά βγάζει αυτο το μήνυμα που είπα προηγουμένως :The cd/dvd will has got already been regested και το αλλο μυνημα που λεει :The code that you puτ χρησιμοποιηται ειδη tryed with other

Δημοσ.

na zhthseis pisw ta lefta aptin enoikiasi?? eee pote.....

katarxas pisw sto game grafei analutika ti kanei to game...

defteron pezei kai offline.....twra pws tha apofuhgeis to menu den kserw....100% ginete pantws

Δημοσ.
na zhthseis pisw ta lefta aptin enoikiasi?? eee pote.....

katarxas pisw sto game grafei analutika ti kanei to game...

defteron pezei kai offline.....twra pws tha apofuhgeis to menu den kserw....100% ginete pantws

δεν νομίζω να υπάρχει νομιμος τρόπος να αποφύγεις το menu. ΤΟ DVD ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΝΩ ---> registration via Internet required for Gameplay (είτε αυτό είναι online ή single player. Πρέπει να έχεις original cd key. Από την στιγμή που ο πρώτος που το νοίκιασε "έκλεψε" το cd key τότε το μόνο που σου μένει είναι να το πας πίσω και να πάρεις τα λεφτά σου. Αυτοί θα έπρεπε να είναι ενημερωμένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...