mitsakos2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αγορασα χθες τα ηχεια της Logitech X-530 και την Audigy SE για να τα υποστηριζει.. Τα εγκατεστησα κανονικα και το προβλημα ειναι το εξης... Οταν παιζει καποιος ηχος (πχ ενα παιχνιδι η ενα τραγουδι σ'ενα site), μετα απο λιγο ο υπολογιστης κανει επανεκκισηση μονος του. :-? Και μετα βγαζει το παρα8υρο που λεει οτι "ο υπολογιστης ....... απο ενα σοβαρο σφαλμα" !! Τι γινεται?? Μπορει καποιος να με βοηθησει???? Ευχαριστω εκ των προταιρων!!!
Lafas1987 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Πάντα όταν ο υπολογιστής επανέρχεται από βίαιο Shut-Down βγάζει αυτό το μήνυμα, το οποίο το είχα φάει στη μάπα αρκετό καιρό. Τότε έιχα πρόβλημα με τη RAM. Υποθέτω πως κάποια θέση μνήμης ήταν χαλασμένη και όταν πήγαινε να γράψει εκεί έκανε Restart. Αυτό έγινε αφού έβαλες την κάρτα ήχου ή το είχες από πριν. Απ' ότι κατάλαβα μετά την εγκατάσταση της κάρτας ήχου το έπαθες αυτό? Αν έχεις παλιά μητρική με AGP και την έχεις βάλει στη PCI που είναι ακριβώς από κάτω απο την AGP , αλλαξέ την. Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους DRIVERS της κάρτας και του Chipset.... Άλλαξε θέση στην PCI, γενικά "παίξε" και θα βγάλεις άκρη νομίζω.
mitsakos2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αλλαξα τη θεση της Audigy αλλα το προβλημα συνεχιζεται... Εκει που παιζει ενα τραγουδι ι ενα παιχνιδι, ο υπολογιστης στα καλα καθουμενα κανει επανεκκινιση... Το προβλημα ειναι οτι κανε επανεκκινιση οποτε το θυμαται.. Μπορει να κανει αμεσως οταν 8α βαλω ενα τραγουδι, μπορει ομως και να κανει μετα απο 5-10-15 λεπτα.. Δλδ ελεος!!!!!
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Απενεργοποιήσε το "automatically restart" από το "My computer" -> "Properties" -> "Advanced" -> "Startup and recovery" μήπως καταλάβουμε τίποτα από την μπλε οθόνη που θα εμφανιστεί...
Lafas1987 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Pigene kai sta BIOS kai kane Load Default Settings, mpas kai....... Dokimase na vgaleis teleios tin karta ixou kai doulepse xoris afti gia mia mera dio, mexri na kanei epanekinisi (an kanei). Paizei na exeis provlima kai me kamia mnimi kai na einai tixaio afto me tin karta ixou, an kanei epanekinisi kai xoris tin karta ixou. Apla isos "xalase" i mnimi tin imera pou agorases tin karta ixou. Prama diskolo, alla tha sou elega na to dokimaseis... Pote den ksereis. Dokimase na valeis kai ta teleftea updates tis microsoft (auto-patchers, etc...)
S2Katana Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το εχω και εγω αυτο το προβλημα αλλα εμφανιζεται μια στις 10 φορες.Οταν ακουω τραγουδια γινεται κυριως.Εχω μια Creative 7.1 και ειναι δοκιμασμενη σε αλλο pc.
thes1os Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εμένα μου το έκανε με το που έβαλα πάνω την Audigy SE και δεν είχα προλάβει να κάνω απενεργοποίηση την onBoard κάρτα ήχου απο το BIOS. Με το που έκανα disable την παλιά "κάρτα ήχου" απο το BIOS, δεν το ξανάκανε (προς το παρόν βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.