fthanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Hello all... Ισως καπου εδω μεσα σ'αυτο το απειρο forum να υπαρχει και μια σχετικη απαντηση για εμενα αλλα προς το παρον δε μπορεσα να βρω κατι οποτε το να μου προτεινουν κατευθειαν γνώστες του θεματος λυσεις ειναι καλυτερα :wink: Μου εδωσαν κατι dvds και θελω να τα δω με υποτιτλους χωρις να μπω στο κοπο να τα ριπαρω και μετα απο ατελειωτες ωρες να τα δω με subs. Μπορω λοιπον να δω με καποιο player παραλληλα με τη προβολη του dvd και υποτιτλους? Αν ναι, πειτε μου (φυσικα) το προγραμμα αλλα και τα προσθετα που χρειαζομαι για τη λειτουργια αυτη. Υ.Γ.: Και παλι, για τυχον παρεξηγησεις... ΔΕ θελω να περασω μονιμα τους υποτιτλους στο dvd... Απλα να το δω ανοιγωντας (με καποιο τροπο) ταυτοχρονα και τους υποτιτλους. thnx!
tolisargy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Hello all... Ισως καπου εδω μεσα σ'αυτο το απειρο forum να υπαρχει και μια σχετικη απαντηση για εμενα αλλα προς το παρον δε μπορεσα να βρω κατι οποτε το να μου προτεινουν κατευθειαν γνώστες του θεματος λυσεις ειναι καλυτερα :wink: Μου εδωσαν κατι dvds και θελω να τα δω με υποτιτλους χωρις να μπω στο κοπο να τα ριπαρω και μετα απο ατελειωτες ωρες να τα δω με subs. Μπορω λοιπον να δω με καποιο player παραλληλα με τη προβολη του dvd και υποτιτλους? Αν ναι, πειτε μου (φυσικα) το προγραμμα αλλα και τα προσθετα που χρειαζομαι για τη λειτουργια αυτη. Υ.Γ.: Και παλι, για τυχον παρεξηγησεις... ΔΕ θελω να περασω μονιμα τους υποτιτλους στο dvd... Απλα να το δω ανοιγωντας (με καποιο τροπο) ταυτοχρονα και τους υποτιτλους. thnx! Μπορείς να τις δεις. Σαν Player χρησιμοποίησε το Power DVD και για να δεις το PowerDVD Subtitle Κατέβασε το παρακάτω φάκελο και θα καταλάβεις Ελληνικοί υπότιτλοι.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.