Προς το περιεχόμενο

ATI Mobility Drivers. ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΙ Για τον LAPTOP μας!!!

charis_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιακσα ενα guide για το πως να εχετε στην mobolity καρτα σας ΝΕΟΥΣ DRIVERS

ακομα και αν ο κατασκευαστης του laptop σασ δεν σας παρεχει.

Για καρτες πχ mobility radeon 9000, 9200, X600 KTΛ.....

Δειτε εδω αν σας ενδιαφερει,(πατηστε εμφανιση)

http://briefcase.pathfinder.gr/file/charis_k/3864/553862

Αναφερεται σε ελαφρως advanced users και ειναι greenglish μετα τη μεση, γιατι αλλιως ΔΕΝ 8α τον ολοκληρωνα ΠΟΤΕ.

καντε ποστ αποριεσ κτλ...

Αν σασ βοη8ησα 8ελω ενα Impeza wrx :P

Δημοσ.

Συγχαρητηρια για τον οδηγο σου φιλε μου, θα ειναι χρησιμος σε οποιον θελει να κανει αυτη την δουλεια μονος μου για να μαθει ή επειδη του αρεσει να το κανει με τα χερακια του...

Παντως ετοιμοι, ενημερωμενοι και ρυθμισμενοι για παιχνιδια οδηγοι για καρτες Radeon Mobility ειναι οι ATI Omega Drivers, τους οποιους οπου τους εχω βαλει ειχα αψογα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Απλά άψογος!!!

Μας σώζεις. Θα χρησιμοποιήσω τον οδηγό για να βάλω νέους drivers στην 9200 mobility μου και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τα πρωτα καλα λογια :) .

Ανυπομωνω και 8α χαρω πολυ, να μα8ω οτι βοη8ησα εστω και εναν :)

Τους "Ω" τους ειχα δοκιμασει και μαλλον ειχα πεσει σε περιπτωση. Μου τσακισε το συστημα ΤΟΤΕ.

Μετα ενα αλλο UTIL. πατσαρε τους official αλλα δυστηχως οχι σωστα για να παιξει.

Ετσι εφτασα στα ανω... :)

Δημοσ.

Λοιπών...

Μετά από πολλά πειράματα βλέπω το desktop μου!!

Οι αποτυχίες:

Στην αρχή ακολούθησα τον οδηγό για catalyst 6.10 desktop αλλά το .inf δεν είχε εγγραφές για R280 (9200). Μετά δοκίμασα τους 6.5 που είχανε εγγραφές αλλά το πείραμα απέτυχε. Οι drivers μπήκανε κανονικά αλλά μετά την εκκίνηση η εικόνα είχε γραμμές και ήταν παραμορφωμένη. Αυτό το πρόβλημα δημιουργείται γιατί βλέπει την οθόνη σαν CRT. Το ίδιο αντιμετώπιζα όποτε έβαζα τους omega μετά από τους 6.5.

Η επιτυχία (???)

Στην συνέχεια έκανα το εξής. Πήρα το .inf από τους τελευταίους official drivers που είχε στο site της η HP και αντικατέστησα αυτό των 6.10. Ζήτησε και 1 αρχειάκι (το οποίο βρήκα στους παλιούς drivers) και μετά το restart bootare μια χαρά. Έκανα ελέγχους στο dxdiag και όλα καλά. Απο games δοκίμασα μόνο το Quake III επιτυχώς και σύντομα θα βάλω και το dark messiah με το οποίο αντιμετώπιζα προβλήματα σε κάποια effects. Αν παίξει το dark messiah σωστά τότε τα καταφέραμε.

Σε λιγάκι θα κατέβει και το demo του DM και θα ποστάρω τα αποτελέσματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά

Δημοσ.

Ειμαι περιεργος να δω τι γινεται.

Το extra "ΠΑΛΙΟ" αρχειο με ανυσηχει λιγο.

Ποσταρε τα αποτελεσματα των δοκιμων και το ονομα του αρχειου...

ΥΓ: Μηπως σου παιζει ηδη αψωγα και πας απλως να γλιτωσεις το Imreza; Το δωρακι μου;

:-D

Δημοσ.

Προς το παρόν τζίφος η δουλειά. Ακόμα δοκιμάζω πράγματα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι δεν βλέπει σωστά την οθόνη του laptop ενώ στην CTR δουλεύει σωστά.

Ουφ πολύ ψάξιμο.

Δημοσ.

Μηπως αν περασεισ και το Control Panel μπορεσεισ να καταφερεισ κατι παραπανω:

Στις επιλογες ο8ονων κατι εχει..

Λεω τωρα....υπο8ετω το εχεις δοκιμασει ομως.

Δημοσ.

Οι πειραματισμοί συνεχίζονται. Δυστυχώς δεν ξέρω πια ρύθμιση είναι για να δει την οθόνη σαν LCD (στο cpanel δεν γίνεται κάτι). Αυτό όμως το restart κάθε φορά είναι κουραστικότατο.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

file i pateda sou me eswse....den xerw an ti gnwseis exeis 'h an to peires apo kapou kai pragmatika den me endiaferei...mpravo sou giati pou thena den evriska drivers gia mobiliti radeon hd 2600 gia xp

Mi a simiwsi mono ta xp evlepan tin karta san vga compatible(tin gnwsti athlia analisi) kai apo autous touw default drivers travixa copy to path pou anaferreis(oxi apo tou kataskeuasti) kai nai epexan xatri me tou radeon hd 2600(oxi mobility)

Δημοσ.
Σας ευχαριστω για τα πρωτα καλα λογια :) .

Ανυπομωνω και 8α χαρω πολυ, να μα8ω οτι βοη8ησα εστω και εναν :)

Τους "Ω" τους ειχα δοκιμασει και μαλλον ειχα πεσει σε περιπτωση. Μου τσακισε το συστημα ΤΟΤΕ.

Μετα ενα αλλο UTIL. πατσαρε τους official αλλα δυστηχως οχι σωστα για να παιξει.

Ετσι εφτασα στα ανω... :)

Μπηκα στη διαδικασια δλδ να δω

τι ειναι αυτο που patchαρουν και σκεφτικα

κοιτοντας το inf οτι μαλον αυτο κανουν...;)

Πολυ χαιρομαι που εισαι οκ τωρα, φιλε "zourlas" :razz:

B)

ΥΓ: Σωστος για το match device id. Υπαρχει στο hardware kai oxi sto software,

αλλα τοτε δεν το ειχα τσεκαρει αυτο

Καθε μερα μαθαινουμε κατι νεο με τα διαβ:twisted:λικα μηχανηματα. λολ

:lol:

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...