Προς το περιεχόμενο

[Comments]Ο Bill Peppas Προτείνει...

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Billpeppas, εξαιρετική η δουλειά σου, συγχαρτήρια και από μένα.

Ψήνομαι να πάω σε μία αναβάθμιση με τα παρακάτω κομμάτια που προτείνεις:

AMD Athlon 64 3800+ AM2

Abit KN9S [ AMD Socket AM2 CPUs - SLI Ready ]

TwinMOS 1GB DDR2-667 { Micron D9 }

ATi Sapphire X550 256MB [ PCI Express ]

Υπολογίζω περίπου στα 350 Εuro.

Και αν δώσω τα αντίστοιχα κομμάτια που διαθέτω στη υπογραφή μου, δηλ. cpu, mobo, μνήμες και κάρτα γραφικών ( πόσο αλήθεια μπορούν να πιάσουν αυτά; ) θα μου κοστίσει αρκετά λιγότερο.

Έχω όμως κάποιες απορίες και θα ήθελα και εσύ και όποιος άλλος φίλος γνωρίζει να μου δώσει την άποψή του.

1. Θα δώ σημαντική διαφορά σε επιδόσεις και θερμοκρασίες σε σχέση με το σύστημα που διαθέτω ήδη;

2. Είναι αναβαθμίσιμο αυτό που σκέφτομαι να φτιάξω, για να με κρατήσει 2-3 χρόνια ακόμη, με προσθήκη αργότερα άλλο 1Gb της ίδιας μνήμης, μια καλύτερη κάρτα γραφικών κλπ.

3. Παίρνει διπλοπύρηνο AMD για αργότερα;

4. Θα μου προτείνατε να βάλω μία Asrock για να μειώσω ακόμη το κόστος αντι για την Abit;

5. Δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια, λίγο Football manager και κανένα FIFA. H κάρτα που προτείνεις της ATI, είναι επαρκής;

Παιδιά κάθε απάντηση καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η κάρτα είναι επαρκής για αυτά που θες. Από εκεί κ πέρα σου προτείνω να μείνεις στην μητρική που έχεις επιλέξει καθώς είναι απολύτως αξιόπιστη. Διπλοπύρινο λογικά παίρνει αφού είναι AM2, αλλά δεν χάνεις τπτ να κοιτάξεις στη σελίδα της abit.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά τώρα με την έλευση του 680 μάλλον πρέπει να κάνεις μια υποκατηγορία στο high end για τα άτομα που γουστάρουν sli

Δημοσ.

Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να κάνεις 2 κατηγορίες για τις μητρικές... μια για τους επεξεργαστές της Intel και μια για τους AMD...

Δημοσ.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Bill :)

Μια παρατήρηση μόνο όσον αφορά στις τιμές των τροφοδοτικών, στην πραγματικότητα είναι ακριβότερα. (οι υπόλοιπες είναι εντάξει).

Δημοσ.

Bill περιμένουμε με αγωνία το update....

και μία ερώτηση για τους πιό έμπειρους από μένα.

Τώρα υπάρχουν οι Χριατουγεννιάτικες προσφορές και οι τιμές σε αυτά που προτείνει ο bill είναι αυτές που βρίσκουμε και στο skroutz it.

μετά τα Χριστούγεννα τι έχετε παρατηρήσει να συμβαίνει παραδοσιακά με τις τιμές; Υπάρχει κάποια υποχώρηση ή όχι;

thanks παιδιά!

Δημοσ.

Το update από ότι φαίνεται θα αργήσει λίγο, γιατί έχουν προκύψει πολλές δουλειές, και ο χρόνος μου δεν μου φτάνει ούτε για τις μισές.

Παίζει να μην μπω insomnia [ επίσης και στα άλλα site που συμμετέχω ] για κανά 20ημερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...