Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο strategy όλων των εποχών

seitan2102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ ως παλιά καραβάνα, καλύφθηκα εν μέρει από παιδιά που πόσταραν πιο πάνω: Civilization, Dune 2, Master Of Magic, Warhammer:Shadow Of The Horned Rat, Warhammer: Dark Omen, Total Annihilation και μετά...το χάος...

Δημοσ.

1:Age Of Empires 1 (Και όλες οι επόμενες εκδόσεις και Expansions)

2:Red Alert 1 (Και όλα τα επόμενα εως και σήμερα της σειρας Comand and conquer,Πιστεύω πως δεν υπάρχει παιχνίδι που να το συναγονίζεται)

3:Starcraft (Πολύ καλό για την εποχή του)

Δημοσ.

@Blackman: να 'σαι καλά!

Στο θέμα μας: Civilization. Το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξα ποτέ συνεχόμενα για 28 ώρες σταματώντας μόνο για νερό! (φοιτητής τότε)

Καλά βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο, ιδιαίτερα εφόσον πολλά από τα νεότερα δεν τα έχω παίξει, αλλά λέμε τώρα.. Σίγουρα είναι στο "Πάνθεον".

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Starcraft κι από εμένα.

Βασικά μήπως να έλεγα Lemmings?

ήταν και to lemmings για πολλά ξενύχτια.

αλλα τον τελευταίο καιρό έχω χάσει πολλές ώρες με το anno 1404 venice.

Δημοσ.

X-Com: Enemy Uknown, για μένα.

Θα προτιμήσω το Apocalypse, αν και οι περισσότεροι fan της σειράς για κάποιο λόγο δεν το πολυσυμπαθούν tongue.gif .

Δημοσ.

starcraft (και το 2 καλο ειναι)

μετα ακολουθει το red alert 2,

αλλα σε σχεση με το sc ειναι σα να συγκρινεις arcade με simulation

Δημοσ.

age of mythology age of empires warhammer.........το age of mythology μου αρεσει πιο πολυ απο το age of empires ειναι η αληθεια...το rome πολυ ωραιο αλλα το βαρεθηκα πολυ γρηγορα.....το civilization το θεωρησα μεγαλη βλακεια τι να πω...το starcraft δεν το εχω παιξει ειναι οντως τοσο καλο.../??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...