StavrosD Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 στο WC2 έλεγαν "Aie Aie Sir" (κάπως έτσι γράφεται, αρχαίο yes) Έχω φάει αμέτρητες ώρες με όσα έχουμε ήδη αναφέρει, αλλά αυτό που με κόλλησε στον υπολογιστή ήταν το Spellforce μαζί με τα addon (Breath of Winter, Shadow of the Phoenix). Το μοναδικό το οποίο έχω ξεκκινήσει το campaign ξανά και ξανά για να δοκιμάσω να αναπτύξω διαφορετικά τον χαρακτήρα (είναι RTS + RPG). Το Spellforce 2 το ξεκκίνησα πρόσφατα αλλά δεν το φτάνει στα γραφικά το 1 (περιέργως αντί να βελτιώσουν την προηγούμενη μηχανή κάναν κάτι που μοιάζει με το AOE III). Απο περιέργεια, ποιός άλλος το έχει παίξει; (ρωτάω επειδή παιδεύτηκα πολύ για να βρώ τις "καλές" εκδόσεις των add-on, και δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί που να τα έχουν παίξει.). Έψαχνα να τα αγοράσω στον Παπασωτηρίου και στο Πλαίσιο και δεν μπορούσαν ούτε να τα παραγγείλουν.
totalius Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 1.shogun total war 2.medieval total war 3.rome total war
Blackman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 όντας από τους παλιούς στο χώρο... θα πω... Dune 2 Γιατί απλά εκτός το όλο στήσιμο...το άγχος για τα γαμωσκουλίκια έδινε πραγματικά άλλη αίσθηση στο παιχνίδι Command & Conquer γιατί ήταν το μεγάλο μπαμ στα strategy (πήρα το πακέτο για τα 10 χρόνια με όλη την σειρά) και ακόμα παίζω δίκτυο με τους φίλους μου Red Alert 2 - Yuri's Revenge (τρομερά Cinematics) Warcraft 2 Γιατί φυσικά ήταν το πρώτο που έφερε σε πιαχνίδι strategy στοιχεία από Tolkien με τα Orcs και φυσικά ήταν το πρώτο που έπεξα μέσω 14400kbps modem με ένα φίλο μου και φυσικά ακόμα θυμάμαι τον ήχο του ξύλου. Starcraft Γιατί πολύ απλά δεν πήγα σε μία φάση για 3 μέρες στην σχολή μου τότε. Α και κατάλαβα ότι το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο αν έπεζες με cheats...καθότι το cheat έπιανε κατά 30% και στον αντίπαλο. Τι μου έχει μείνει... 1)Φυσικά το γαμωσκουλίκι που σου έστελνε το σκατό στην κάλτσα και οι Ατρίδες 2)Η καταπληκτική μουσική που στο ντου...σε πόρωνε...ενώ στα επόμενα και δει στο Yuri's Revenge ο Prime Yuri. Έχω κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια με τον τύπο...μέχρι που κάποια στιγμή ο αδερφός μου δούλεψε με μυαλό και έδωσε λόγο ύπαρξεις στους γαμωΆγγλους (που είχαν σπέσιαλ μονάδα sniper). Οπότε με πετύχενε στο δόξα πατρί ...και επομενος το παιχνίδι γινόταν ενδιαφέρον. 3)Blackman:Re Kwsta...exeis tous kitrinous? Kwstas:Oxi Blackman:Tha se xesw...exeis tous kitrinous Kwstas:Oxi re...paize kai ase me Kwstas:Re sy...exeis tous kitrinous esy kai me douleueis? Blackman:Oxi giati? Kwstas:Giati erxete laos kai me tsakizei Blackman:Kai emena kitrinoi me barane Kwstas:? Blackman:? Kwstas:Eisai sigouros oti ebales mono tous dyo mas gia na eimaste antipaloi? Blackman:Den thymame...thes na kanoume symaxia giati tha xasw? Kwstas:Den mporw...exw meinei me ena ksylokopo...kai ton trexw mesa sta dentra 4)Οι Terran ήταν πολύ macho...και τα τανξάκια τους ήταν πολύ wow...ειδικά όταν πατούσες το κουμπάκι και γινόντουσαν κανόνια. Οι Terran με τα stealth. Οι Zerg γιατί δεν τρώγανε καλά και όλο εμετό επάνω σου έκαναν (lol). Οι Zerg γιατί ήταν "ένα" με το χώμα.Οι Protoss ήταν το πιο σούπερ...ειδικότερα όταν ένωνες δύο στρατιωτάκια και γινόντουσαν ένα και όταν το κινούσες άκουγες "Power overwhelming" τα υπόλοιπα που έχω παίξει δεν μου έκανα τέτοια άισθηση (AoE series, Total War series, Cossacks, Civilization series, Panzer General, Total Anihilation: Kingdoms, Search & Destroy) είχαν κάτι να δώσουν, αλλά προσωπικά δεν με κράτησαν μέχρι το τέλος και φυσικά δεν τα έπαιξα δεύτερη ή περισσότερες φορές. Κάποια άλλα...ούτε καν θυμάμε ονόματα...μόνο αν κοιτάξω τα cd που έχω στην άκρη. Οπότε προτίνω στο επόμενο strategy που θα βγει να έχει σκουλίκι, την μία φυλή να την λένε "Ατρίδες", να μπορούν να ενωθούν δύο μονάδες και να φωνάζουν Power Overwhelming, να υπάρχει μία γκόμενα σαν την Τάνια με δυνατότητες στέλθ και να κάνει όξινο εμετό. Φυσικά τον αρχηγό των κακών ΠΡΕΠΕΙ να τον λένε...Kane
stoni90 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ena einai to kalitero strategy. ROME TOTAL WAR. kai twra pou vgainei, MEdieval total war 2. ola ta alla pou einai kai kala strategy tou styl poios tha clickarei pio grigora einai mpourdes.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Starcraft,και μετααααα πολύ rome total war.Αλλά starcraft δν αλλάζω με τπτ όπως έχω πει!
Bigi444444 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Άντε τώρα να βρεις το καλύτερο strategy...Πολύ δύσκολη ερώτηση.Ανάλογα τα γούστα δηλαδή γιατί έχουν υπάρξει καταπληκτικά παιχνίδια στρατηγικής έως τώρα. @StavrosD έ όχι και χειρότερα γραφικά το spellforce2 από το 1 ντε!Πάντως πολύ ωραία παιχνίδια και τα 2.Κανένα δεν έχω προχωρήσει βέβαια, αλλά από την όση ενασχόλησή μου μαζί τους ενθουσιάστηκα.
KaZiL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Kata tin gnomi mou ta kalitera itan Starcraft Civilization afta apo emena
jimarass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Age of conquerors χωρίς δεύτερη σκέψη.Ειδικά online με τα αμέτρητα clans και strategies.
DimAslan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Starcraft... ίσως το μόνο που παίζω ακόμα... Άρχισα από Command & Conquer, αλλά θυμάμαι όταν ορκιζόμουν φαντάρος είχε πρωτοβγεί το Red Alert και μας έφερε από μια κόπια (original εννοείται.. respect...) ο πατέρας του φίλου μου... Θυμάμαι ακόμα Πάτρα στο γραφείο του τάγματος που επειδή την άλλη μέρα έφευγα (1998 τώρα, και 2 PCάκια συνδεδεμένα με σειριακή σύνδεση) έφυγα από το γραφείο κατά τις έντεκα να πάω να κοιμηθώ και πάω το πρωϊ μετά την αναφορά και τους βρήκα ακόμα να παίζουν Red Alert... Με ικέτευαν να τους το αφήσω για να παίζουν... Τεράστια πόρωση... Μου άρεσε και το C&C: Generals... Είχε νομίζω καλά στοιχεία, αρκετά καλές μονάδες, κλπ. Μακάρι το C&C 3 να είναι καλό... και πάνω από όλα να μην αργήσει πάρα πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.