Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο strategy όλων των εποχών

seitan2102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θεωρούσα το rome total war το καλύτερο στρατηγικής,αλλά μετα την ενασχολησή μου με το COMPANY OF HEROES (ειδικά στο on line) αναθεωρώ και πιστεύω ότι είναι ισάξια.

Πολύ καλό και το Civilization .

Το company of heroes όντως είναι εξαιρετικό και για εμένα ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα του είδους. Αλλά βρίσκεται και αυτό στην ίδια κατηγορία μαζί με τα υπόλοιπα C&C, AoE, *craft και ΣΙΑ. Είναι το κορυφαίο ως τώρα του είδους, που συγκεντρώνει τα καλύτερα γνωρίσματα όλων των RTS του είδους.

Απλά θεωρώ ότι το Rome είναι κάτι ξεχωριστό γιατί:

-Πρόκειται για ένα εξαιρετικό turn based και ένα εξαιρετικό real time σε ένα πακέτο. Ακόμη και αν το κάθε ένα από αυτά τα δύο κομμάτια έβγαινε ως αυτόνομο παιχνίδι, πάλι κορυφαίο θα ήταν.

-Είναι τελείως πρωτότυπο. Δεν μαζεύεις ξύλα,χρυσό,πετρέλαιο,τσίπουρο ή οτιδήποτε άλλο.

-Χρειάζεται πραγματική στρατηγική και τακτική σκέψη. Είναι το μόνο που λαμβάνει υπόψιν του το ηθικό, το οποίο μπορεί να δώσει την νίκη πέρα από αριθμούς ή ποιότητα στρατού.

Δημοσ.
-Χρειάζεται πραγματική στρατηγική και τακτική σκέψη. Είναι το μόνο που λαμβάνει υπόψιν του το ηθικό, το οποίο μπορεί να δώσει την νίκη πέρα από αριθμούς ή ποιότητα στρατού.

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ,θυμάμαι πολλές περιπτώσεις σε μάχες στο Rome t.w. όπου ο στρατός του αντιπάλου να είναι 4 φορές και πέντε φορές μεγαλύτερος και με την κατάλληλη τακτική (κτυπήματα από τα πλευρά ή από πίσω στις στρατιωτικές μονάδες να τρέπονται σε φυγή ανάλογο όμως και στο h of company το συναντάμε να το λαμβάνει υπόψη για παράδειγμα στα τανκς οταν τα βαλεις στο πίσω μέρος με πολλαπλάσια ζημιά που δέχονται).

Το Rome t.w. είναι σταθμός στην ιστορία του χώρου,αλλά και το h of company είναι μια επανάσταση των strategy που έχει καταφέρει να μαζέψει όλα τα καλά χαρακτηρηστικά από το σύνολο των games.

:smile: :smile:

Δημοσ.

+1 στο dune II. αν και επαιζε πολύ αγχος όταν εμφανιζόνταν τα σκουλίκια στην αμμο, και αρχιζε ενα κυνιγητό για να βάλεις τα οχήματα στις πέτρες!!!!

Δημοσ.

Warcraft series

Έχω παίξει φανατικά και τα Dune 2 και Dune 2000, πολύ εθιστικά παιχνίδια, αλλά σε σύγκριση με το warcraft είναι έτη φωτός πίσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...