bartbrains Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Dune II: Battle for Arrakis (Westwood studios 1992)
Voodooman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Θεωρούσα το rome total war το καλύτερο στρατηγικής,αλλά μετα την ενασχολησή μου με το COMPANY OF HEROES (ειδικά στο on line) αναθεωρώ και πιστεύω ότι είναι ισάξια.Πολύ καλό και το Civilization . Το company of heroes όντως είναι εξαιρετικό και για εμένα ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα του είδους. Αλλά βρίσκεται και αυτό στην ίδια κατηγορία μαζί με τα υπόλοιπα C&C, AoE, *craft και ΣΙΑ. Είναι το κορυφαίο ως τώρα του είδους, που συγκεντρώνει τα καλύτερα γνωρίσματα όλων των RTS του είδους. Απλά θεωρώ ότι το Rome είναι κάτι ξεχωριστό γιατί: -Πρόκειται για ένα εξαιρετικό turn based και ένα εξαιρετικό real time σε ένα πακέτο. Ακόμη και αν το κάθε ένα από αυτά τα δύο κομμάτια έβγαινε ως αυτόνομο παιχνίδι, πάλι κορυφαίο θα ήταν. -Είναι τελείως πρωτότυπο. Δεν μαζεύεις ξύλα,χρυσό,πετρέλαιο,τσίπουρο ή οτιδήποτε άλλο. -Χρειάζεται πραγματική στρατηγική και τακτική σκέψη. Είναι το μόνο που λαμβάνει υπόψιν του το ηθικό, το οποίο μπορεί να δώσει την νίκη πέρα από αριθμούς ή ποιότητα στρατού.
NOMIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 -Χρειάζεται πραγματική στρατηγική και τακτική σκέψη. Είναι το μόνο που λαμβάνει υπόψιν του το ηθικό, το οποίο μπορεί να δώσει την νίκη πέρα από αριθμούς ή ποιότητα στρατού. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ,θυμάμαι πολλές περιπτώσεις σε μάχες στο Rome t.w. όπου ο στρατός του αντιπάλου να είναι 4 φορές και πέντε φορές μεγαλύτερος και με την κατάλληλη τακτική (κτυπήματα από τα πλευρά ή από πίσω στις στρατιωτικές μονάδες να τρέπονται σε φυγή ανάλογο όμως και στο h of company το συναντάμε να το λαμβάνει υπόψη για παράδειγμα στα τανκς οταν τα βαλεις στο πίσω μέρος με πολλαπλάσια ζημιά που δέχονται). Το Rome t.w. είναι σταθμός στην ιστορία του χώρου,αλλά και το h of company είναι μια επανάσταση των strategy που έχει καταφέρει να μαζέψει όλα τα καλά χαρακτηρηστικά από το σύνολο των games. :smile: :smile:
Hector__21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καλύτερο RTS STARCRAFT και μετά το χάος..... Καλύτερο TURN BASED TOTAL WAR SERIES και μετά το χάος.... Στα 2 αυτά δε χωράνε συγκρίσεις!
green_beret Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 C&C Red Alert (Κορυφαιο) Act of War Rome: Total War + Barbarian Invasion Age of Empires (ολα)
chris12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Rome total war ...... (μέχρι να βγεί το mediaval total war II)
Θοδωρής Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Dune II: Battle for Arrakis (Westwood studios 1992) +1:-D Απλά κορυφαίο. το εχω τελειώσει καμια 10 φορες....
estenough Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 +1 στο dune II. αν και επαιζε πολύ αγχος όταν εμφανιζόνταν τα σκουλίκια στην αμμο, και αρχιζε ενα κυνιγητό για να βάλεις τα οχήματα στις πέτρες!!!!
e-tic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Warcraft series Έχω παίξει φανατικά και τα Dune 2 και Dune 2000, πολύ εθιστικά παιχνίδια, αλλά σε σύγκριση με το warcraft είναι έτη φωτός πίσω...
mandipl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 rome total war to apolito paixnidi olon ton epoxon gia mena alla kai coh (online)
StavrosD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Αναμένεται τους επόμενους μήνες το Red Alert 3. Κάτι μου λέει ότι θα ξαναχάσω μέρες απ'την ζωή μου.
asmilon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 StavrosD μηπως εννοεις το Command and Conquer 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.