getty Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον σκληρό -αναβοσβήνει συνέχεια όποτε του καπνίσει. Πήρα λοιπόν κι εγώ ένα πολύμετρο να δω τι παίζει με τη 12V του τροφοτικού. Το έβαλα λοιπόν στο molex και παρατήρησα ότι σε idle είμαι 11.94- 11.96V ενώ σε 100% cpu load είμαι στα 11.93. Το τροφοδοτικό μου είναι ok; Να τσεκάρω τίποτε άλλο πριν πάω να αγοράσω νέα καλώδια και ίσως και σκληρό;
billpeppas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Καλά δείχνει να είναι το τροφοδοτικό. Βεβαίως καλό θα ήταν να τραβήξεις την αντίστοιχη μέτρηση και στις γραμμές των +5V & +3.3V Την 3.3V μπορείς να την μετρήσεις από το main ATX 20/24 pin connector στο πορτοκαλί καλώδιο, και την +5V την μετράς σε οποιοδήποτε molex στο κόκκινο καλώδιο
bisnessman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Mipos ekanes overcloacking?? ean nai... epanefere to stin vasiki tou rithmisi. Mia mikri... esto kai apithani idea!
getty Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Η 5V είναι κάτι παραπάνω από 5 (λίγο απ΄ότι θυμάμαι), αύριο θα μετρήσω και την 3.3 (μπορεί να επηρεάζει κάτι η 3.3?). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις PS. O/C δεν παίζει το αποφεύγω!
gioannou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Hallo Kanena check ston sklhro ekanes?Eite diagnostic tou kataskeuasth eite chkdsk /f apo DOS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.