geokl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 γεια σας , εκτος απο το pes 6 και το fifa 2007 πια αλλα παιχνίδια ποδοσφαιρου κυκλοφόρησαν το 2006?(δεν εννο παιχνίδια manager) ακουσα οτι θα εβγεναι ενα καλο. δευτερον , ειμαι νεος στα games τυπου manager , πιο ειναι πιο καλό το lma manager 2007 η το football manager 2007? ευχαριστω. για pc μιλαω.
apaixtos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 gia manager fm 2007.an asxolitheis ligo sthn arxh kaiexeis ligh ipomoni tha koliseis poli asxhma...gia ta alla rixe mia matia sto world soccer winning eleven 9 kai sto sensible soccer 2006
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 διευκρίνηση: το world soccer winning eleven 9 είναι στην ουσία το PES5 με μικρές αλλαγές. Και δεν εννοώ ότι είναι αντιγραφή από κάποιον άσχετο. Εννοώ ότι τα βγάζει η ίδια εταιρία. Έχει τα ίδια γραφικά, τα ίδια μενού, τις ίδιες λειτουργίες κτλ αλλά κάποιες μικροβελτιώσεις. Το λέω για να μην νομίζει το παιδί ότι θα παίξει κανένα παιχνίδι που δεν έχει σχέση με το PES. Για manager, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι το fm2007 είναι το καλύτερο εκτός συναγωνισμού
geokl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 το sencible soccer ενουσα τελικα , ειχα διαβασει οτι καπιος της εταιριας ειπε οτι ειναι καλυτερο σε καπια στοιχεια απο το fifa και το pro και μου κανε εντυπωση, κατεβασα το demo αλλα καμια σχεση με pro , παιδικο τελειως.
geokl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ακουστα το εχω το wining eleven νομιζω εχει βγει 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.