Thresher Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 xalia πιο κιτρίνισμα λες? Αυτό που έχουν παρουσιάσει μερικά να φεύγει το χρώμα η που λερώνει? Εγώ το έχω απο το Ιανουάριο και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Έπεσε και μισό ποτήρι νερό πάνω στο πληκτρολόγιο.... Φυσικά έχασα μερικά χρόνια απο την ζωή μου εκείνη την μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 να φέυγει το χρώμα! το να λερώνει αμα δε το προσέχεις λογικό είναι. εγώ όταν είχα το ibook ήταν κατάλευκο μετά απο ένα χρόνο που το έδωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 εμενα κιτρινιζει απ'εξω παργματι. καπνιζω, δεν ξερω εαν εχει σχεση αυτο ή αν απλα εκανα μια ασχετη παρατηρηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 xalia αυτό το κιτρίνισμα που λες ηταν σε μερικά μοντέλα και τα οποία αλλάχτηκαν με καινούρια. Μην μασάς και πάρε το άσπρο. Τα λεφτά για το μαύρο είναι αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 η πλάκα είναι οτι δε βρίσκω κανένα! θα περάσω ξανά από fnac... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Υπομονή γιατι και εγω το περίμενα 3,5 εβδομάδες αλλά μετά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 το πήρα!!!! σήμερα απο fnac!!!! macbook black! του έβαλα και 2 giga ram!! ηπλάκα είναι ότι τώρα το imac μου έχει λιγότερη ram από το macbook!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Καλορίζικο xalia και καλοδούλευτο Έτσι πρέπει να είναι τα μικρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ! ποια macbook είχαν πρόβλημα με τη μπαταρία ???? μετά τη πρώτη φόρτηση μου κράτησε σχετικά λίγο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Γνώμη μου. Κάν το 2-3 καλά φορτίσματα. Δλδ να το φορτίζεις αφού αδειάσει τελείως η μπαταρία. Νομίζω είναι αν σου τύχει. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη σειρά πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 το είχα και σε best performance άρα λίγο λογικό είναι...θα ξέρω σε 2-3 μέρες update το καλώδιο για να το συνδέεις σε monitor το πουλάνε τώρα ξεχωριστά ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ναι μόνο στα Pro το έχουν μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 στα έξοδα μας βάζει η apple , αλλά δε πειράζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pippi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ταλαιπωρημένο ον που βαρέθηκε τα pcs αποφάσισε να στραφεί προς mac. Στο μάτι έχει βάλει το mac book. Έχει σαρώσει τη Θεσσαλονίκη αλλά εις μάτειν, αναμένει στο ακουστικό του... Πείτε μου ρε παιδιά εσείς οι σχετικοί, με λειτουργικό τι να κάνω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.