ptsak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έχω τα Xp Professional με SP2 και δεν μπορεί με τίποτα να μου ανοίξει το windows firewall από το control panel. Αποτέλεσμα το firewall να μου κομπλάρει το μουλάρι και άλλα βασικά μου προγράμματα! Σε μια αναζήτηση στο forum καθώς και στο google δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει την λύση του προβλήματος ας βοηθήσει!!! Thanks!
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Για την απενεργοποίηση (αν θες κάτι τέτοιο σαν προσωρινή τουλάχιστον λύση) υπάρχει κάποιο registry tweak (τρέχεις κάποιο .reg file) για να κάνει αυτή τη δουλεία. Δε θυμάμαι που ακριβώς το 'χα πετύχει (ίσως έχει ξαναειπωθεί στο forum) αλλά φαντάζομαι με λίγο googling θα το βρεις.
kely2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Run kai copy paste to eksis :regsvr32 hnetcfg.dll
Petrakas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 ayto sto run apenergopiei to firewall monima ? i mexri t oepomeno restart??? episi an to kanoume disable me to parapano pos ginete pali enable?!! thx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.