gust Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αρχικα να πω οτι βλεπω τις ταινιες avi(xvid, divx) στην τηλεοραση με την βοηθεια ενος moded xbox.(Καιω με nero 5-6 ταινιες σε ενα δισκακι dvd) Προσφατα μια ταινια ηταν πανω απο 2 gb και οταν πηγα να την καψω το nero με ρωτησε εαν θελω να ειναι αναγνωσιμο το dvd μονο απο win xp-2000-nt γιατι λογω του μεγεθους του αρχειου δεν μπορουσε να το καψει αλλιως. Το εν λογω dvd δεν μπορει να το διαβασει το xbox. Μηπως γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα χωρις αυτον τον περιορισμο του nero ή καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω (στο nero) για να γραφει το αρχειο avi κανονικα ως data χωρις να υπαρχει προβλημα λογω του μεγεθους του. Ευχαριστω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Το nero λογικα δεν μπορει να στο γραψει σε iso.Αν δοκιμασεις σε udf θα κανεις κανονικα την δουλεια σου,αλλα δεν εχω ιδεα αν το xbox μπορει να διαβασει udf δισκακια.
gust Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Γνωριζεις αν θα παιξει UDF δισκακι ενας stand alone dvd player με υποστηρηξη divx?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Nop,δεν γνωριζω..Αλλα μπορεις να κανεις ενα googlισμα με το μοντελο του dvd player και udf support.Φανταζομαι πως θα βρεις την απαντηση.:wink:
zavlakas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Κοψε το .avi σε δυο κομματια με το VirtualDub....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.