Προς το περιεχόμενο

Ποσο ακομα να περιμενω???

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικα θα ηθελα να μαθω που το στηριζεις αυτο...

Το στηρίζω στην προσωπική μου εμεπειρία..

Έχω ένα Athlon 64 στα 2.4ghz με μία x800xt και μπορώ να κάνω τα πάντα,ενώ πολλά παιχνίδια τα παίζω σε 1680*1050...

Τι παραπάνω θα κάνει ένα core duo;

Δε νομίζω οτι υπάρχουν εφαρμογές που να τον χρειάζονται πραγματικά..

Να δώσει δηλαδή 800ευρώ παραπάνω για να έχει αντί για 75frame στο unreal 95;

Προσωπική μου άποψη είναι οτι για να βλέπεις dvd,να ακούς mp3 να μπαίνεις στο net και να παίζεις και παιχνίδια δε χρειάζεται να δώσεις πάνω απο 600-700 ευρώ..

Τώρα αν ασχολείσαι με 3dstudio max ή βαριά επεξεργασία εικόνας ίσως χρειαστείς και τον core duo.

Άλλωστε η κοπέλα δουλεύει σε ένα P3...Σε ότι και αν αναβαθμίσει θα δει χαοτική διαφορά..

Δημοσ.

Τον athlon 2.4 και την x800xt τα ειχες παρει 600-700 ευρω?

Και στην τελικη τον υπολογιστη δεν τον εχεις μονο για να τρεχεις παιχνιδια...

Και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερα θα χτυπανε οι διπυρινοι 100% Utilzation σε εφαρμογες+παιχνιδια,ασε στα vista...

Δημοσ.

Για αντικατάσταση της vga, μου ζήτησαν τελικά συν 45 ευρώ, οπότε σύνολο πάμε στα 1104...:( Όλο και πιο πάνω πάμε...

Κάπου στο forum διάβασα, αντί για HD 320, είναι καλύτερα 2χ160 seagate σε διάταξη RAID, για καλύτερες επιδόσεις και μάλιστα δεν έχουν διαφορά στην τιμή...Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό?

Δημοσ.

Ναι αν μπουν σε stripping 2x160 GB δισκοι θα πηγαινουν πιο γρηγορα επειδη τα δεδομενα χωριζονται και τα μισα γραφονται στον ενα δισκο και τα αλλα μισο στον αλλο, αυξανοντας αρκετα τις επιδοσεις και το συστημα τους βλεπει ως 1x320.

Το θεμα ομως ειναι οτι ετσι διπλασιαζεις την πιθανοτητα να χασεις τα δεδομενα σου απο αποτυχια του δισκου, αφου ενας δισκος να χαλασει χαλαει η συστοιχια, αχρηστευοντας οτι εχεις αποθηκευμενο στον αλλο. Γενικα δε θα προτεινα 2x160 δισκους σε stripping, ειναι αρκετα επιφοβο για τα δεδομενα σου.

Δημοσ.

Τα πάντα δηλαδή, είναι θέμα ταχύτητας από ότι κατάλαβα...

Οπότε για μερικά δευτερόλεπτα ή και λεπτά που θα περιμένω κάποιες φορές για ανάκτηση δεδομένων, (αν τα λεω σωστά) δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρω χάνοντας τα κάποια στιγμή..

Thanks..να σαι καλά!

Δημοσ.

To RAID 0 προσφερει ταχυτητα αλλα οχι αξιοπιστια. Οποτε καλυτερα ειναι αν θελει καποιος να υλοποιησει τετοια συστοιχια να το κανει με μικρους δισκους για δεδομενα που χρειαζεται να φορτωνουν αρκετα γρηγορα και οχι ως κυρια λυση αποθηκευσης δεδομενων στον υπολογιστη του.

Ανακτηση δεδομενων, φανταζομαι εννοεις την προσβαση στα δεδομενα σου σωστα? Επειδη ο ορος ανακτηση χρησιμοποιειται για να δηλαωσει την επαναφορα δεδομενων που εχουν σβηστει.

Δημοσ.

ναι, sorry, λάθος διατύπωση μάλλον...αυτό εννοούσα...

Οπότε μια χαρα και ο 1χ320gb, εφόσον κατά κύριο λόγο, με mp3, ταινίες και photo ασχολούμαι...

Δημοσ.

μια διορθωση το προτυπο crossfire δεν ειναι οπως το sli. καποιος εγραψε οτι 2 χ 1300 δεν προσφερουν παραπανω απο μια 1650. Ναι συμφωνω σε αυτο αλλα στο crossfire δεν ειναι απαρατιτητο να εχεις τις ιδιες καρτες γραφικων δηλαδη το ιδιο μοντελο απαραιτητα! Οποτε βαλε μια 1300 και την συνδυαζεις με μια 1650 αργοτερα αν θες μεγλαυτερη ισχυ απο οτι θα εδινε καθε μια μονη της

Δημοσ.
μια διορθωση το προτυπο crossfire δεν ειναι οπως το sli. καποιος εγραψε οτι 2 χ 1300 δεν προσφερουν παραπανω απο μια 1650. Ναι συμφωνω σε αυτο αλλα στο crossfire δεν ειναι απαρατιτητο να εχεις τις ιδιες καρτες γραφικων δηλαδη το ιδιο μοντελο απαραιτητα! Οποτε βαλε μια 1300 και την συνδυαζεις με μια 1650 αργοτερα αν θες μεγλαυτερη ισχυ απο οτι θα εδινε καθε μια μονη της

Εγω το εκανα αυτο το σχολιο ενω αναφερομουν σε ενα ετοιμο συστημα που προσφερε εξαρχης crossfire με 2 x1300

Μπορώ να έχω μια γνώμη για αυτό εδώ παρακαλώ...?

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=3953

:roll:

Δημοσ.

Ομως για το rossfire καλο θα ειναι να εχεις καρτουλες του ιδιου κατασκευαστη για μεγιστη συμβατοτητα...

Δημοσ.

Οκ για το crossfire topos. Δεν πειραζει που αναφερθηκε μπορει αλλωστε η salin να μη το γνωριζε. Εχεις δικιο δεν ειχα δει την ετοιμη προσφορα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι ακόμα ρε συ...Με αυτά που μου έλεγαν τα παιδία, για την κάρτα γραφικών π.χ, περνούσε τα 1100 εύρώ και, δεν μου άρεσε και σαν εμφάνιση ο πύργος, συν το ότι είχε μικρό τροφοδοτικό...:cry:

Ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου..αρχίζω και κουράζομαι...

Για αν ποτέ, λέμε τώρα, χρειαστεί να τον "clokaro" λιγο, πρέπει αναγκαστικά οι μνήμες του να είναι 800αρες το λιγότερο?

Αν δηλαδή ειναι στα 667, χαλάει η δουλειά???

Δημοσ.

egw eimai me tis 533 poy eixa parei to 2004... tis doylevw sta 614....oles klokarousn alla oxi to idio kai mi trelenese! kalitera pare 2giga 533 para 1 1066....twra sou lene na einai 800ares gioa na exeis perithorio na a=nebaseis ton epeksergasti poli xwris na rikseis tis mnimies...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...