Προς το περιεχόμενο

Ποσο ακομα να περιμενω???

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
SALIN.. an exeis parei tin apofasei na anavathmiseis telika..

kai meneis Athina..mporo na sou protino ena katastima pou tha vreis,

filiki antimetopisi na synthesis to PC pou thes xoris na fovase mipos se ksegelasoun..kai i ypeuthini poliseon eine kai gynaika.

an endiaferese steile mou (pm) na sou po pou tha pas,den to leo dimosia na mi theorithei diafimisi.

μηπως λες για την Δουμπλιδου ANEMOS-V???

(στείλε και ΠΜ αν είναι γιατι ψάχνω το τηλ. τους)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλα αυτά που μου είπατε, ήταν χρήσιμα και σας ευχαριστώ πολύ...

Το θέμα όμως είναι πως, κανένας δεν μου απάντησε σε αυτό που ρώτησα από την αρχή...

Δηλαδή, αν σαν εποχή είναι καλή για αγορά ενός Υπολογιστή, από την άποψη ότι και γιορτές έρχονται, και ίσως υπάρξουν κάποιες προσφορές αλλά και το ότι από τον καινούργιο χρόνο που επίσης είναι κοντά, με τους καινούργιους επεξεργαστές, οι ήδη υπάρχοντες, ίσως υποχωρήσουν αισθητά....:-|

Δημοσ.

auta pou tha eipoxorisoun esthita tha einai oi epeksergastes kai oi kartes grafikon.

alla auto isxioi gia opion theli na pari ena korifeo sistima ekei tha fani h diafora.

tora esi an paris tin 7600gs me 112E kai ton core 2 duo 6300 h kai 6400 mou kostizoun peri ta 200E pano kato den tha kerdisis kai kati simantiko ante na glitosis 50-100E (mazi me ti karta grafikon )sto 3mhno pou mas erxete otan pesoun oi times...

opote gnomi mou einai pare tora to pc h to poli poli ta xristougena alla mhn perimenis kai tin terastia ptosi kai sou thimizw oti h logiki gia kati kalitero me ta idia pano kato xrimata den isxioi se esena giati kai auto to sistima einai yperaketo gia tin doulia pou to thes kai gia arketo kairo (ti kairo diladi pou an den paizis ta teleutea game kai den exeis treles apetisis tha sou paei ep aoristo...)

esi tha krinhs an aksizi lipon h anamoni analoga tin tsepi sou kai tis apetisis sou.

Δημοσ.

Εαν μπορεις να περιμενεις(δηλ.εχεις ενα αξιοπρεπες pc που κανεις την δουλεια σου) καντο για κανενα 3-4μηνο...Δηλαδη μετα τα χριστουγεννα και μολις βγουν τα vista...

Δημοσ.

Σύστημα με 1000+ ευρώ δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν ούτε άτομα που είναι 10 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή...

Εγώ θα πρότεινα

Athlon 64 3500+

1Gb DDR2

HDD 120GB

VGA ~150Euros..

Θα κοστίσει όλο το σύστημα περίπου 600ευρώ και θα μπορείς να κάνεις ότι μπορείς να φαναστείς..Μη πέφτεις θύμα του marketing..

Με τα υπόλοιπα λεφτά πάρε μια καλή οθόνη ή τηλεόραση και ένα σύστημα 5.1 dolby...

Δημοσ.

Παραδοξως ειναι αρκετα φροντισμενο σε ολα του εκτος απο τις καρτες γραφικων του.Μην ψαρωνεις με το crossfire...Δυο x1300 δεν κανουν πολλα παραπανω απο μια x1650...

Δημοσ.

Βασικά δεν είμαι φανατική των παιχνιδιών...Αλλά αν κατά καιρούς "πεφτει" κάποιο στα χέρια μου, δεν λέω οχι...

Οπότε συμφωνείς ότι είναι μια χαρά έτσι?

Το μόνο που δεν μπορώ να βρώ κάτι για την μητρική που αναφέρει..:(

Αυτό με προβληματίζει κάπως...

Δημοσ.

Tha sou protina na prosanatolisteis se mia Wide kali TFT kai ena sistima 5.1 poiotiko. Apo karta grafikwn se 7300-7600GS (Ektos an pas se karta me ilopoiisi HDCP gia melontikes Blue Ray/HD Tenies). Tora cpu ton poio fthino Dual Core kai ram 1-2Gb. Den tha exei kai idieteri simasia to na valeis ram balistix kai mobo gia OC, giati gia tis douleies pou to xriazese tha anteksei pola xronia.

Δημοσ.

Ektos an pas se karta me ilopoiisi HDCP gia melontikes Blue Ray/HD Tenies???

Αν θές, μου εξηγείς? Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και πόσο έχουν τέτοιες κάρτες...

Δημοσ.
Βασικά δεν είμαι φανατική των παιχνιδιών...Αλλά αν κατά καιρούς "πεφτει" κάποιο στα χέρια μου, δεν λέω οχι...

Οπότε συμφωνείς ότι είναι μια χαρά έτσι?

Το μόνο που δεν μπορώ να βρώ κάτι για την μητρική που αναφέρει..:(

Αυτό με προβληματίζει κάπως...

Κοιτα προσωπικα ετοιμα συστηματα δεν εχω και ουτε προκειται να αγορασω ποτε...

Παντως ειναι μια τιμια προταση...

(Το chipset 975 της μητρικης ειναι πιο καινουργιο απο τα 965 αλλα δεν εχει πολυπερπατησει.)

Σύστημα με 1000+ ευρώ δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν ούτε άτομα που είναι 10 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή...

Πραγματικα θα ηθελα να μαθω που το στηριζεις αυτο...

Ektos an pas se karta me ilopoiisi HDCP gia melontikes Blue Ray/HD Tenies???

Αν θές, μου εξηγείς? Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και πόσο έχουν τέτοιες κάρτες...

Μην αγχωνεσαι το blue ray θα κανει κανενα 2αρι χρονια μεχρι να περπατησει.

Δημοσ.

Οπότε αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, θα πάρω αυτό...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές...

Δημοσ.

HDCP. Hardware protection system.

1.An VGA+HDCP (chip) stelnei sima se MOnitor me HDCP to sima apo HDMI (kalodio) pernaei pliros High Definition

2.An VGA i Othoni den exoun HDCP ginete Downsaple to sima kai den vlepeis HD

To HDCP to xrisimopoioun jkata kirio logo ta kainouria mesa opos BR kai HD DVD.

Δημοσ.

ela trixes.... twra dld se xalei i poiotita twn dvd? kai na min to vlepw se HD xestika me to simpathio... mi trelenese... grapsto to HD..

to pc genika parto alla me mia x1650 panw oxi 2x 1300 crossfire... den aksizei kai apo epidwseis kai se thoribo kai se thermokrasia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...