Προς το περιεχόμενο

Ποσο ακομα να περιμενω???

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία από PC δεν είμαι και expert, αλλά θέλω να αλλάξω αυτό που έχω το οποίο είναι Pentium III sta 550. Το πρόβλημα είναι αν σαν εποχή είναι η κατάλληλη, γιατί μια σύνθεση που βγάζω με τον 6400, φτάνει στα 1400 ευρώ χωρίς οθόνη. Πολλά δεν είναι?

Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα εφόσον έρχονται καινούργιοι επεξεργαστές 4πύρινοι?

Κι αν ναι....Πόσο ακόμα??? :cry:

Ευχαριστώ όποιον έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει γνωρίζοντας κάτι περισσότερο απο μένα!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an to PC to thes kyrios gia game.. tha sou elega na koitakseis pros mia dynati konsola neas texnologias!

gia to XBOX360 as poume.. eine san na exeis ena poli dynato PC kai kalytero gia gaming! & me ligotera xrimata!

exoume pia varethei kathe 6amino na ta skame gia pio dynatous CPU , GPU ,ram ktl..

sto finale nomizo oti mas pianoun koroida.. me tis ateliotes anavathmisis..

Δημοσ.

Όχι, για να πώ την αλήθεια, το θέλω περισσότερο για μουσική, γιατί σκέφτομαι να συνδέσω και το στερεοφωνικό μου στο PC καθώς και για αναπαραγωγή ταινιών, πράγμα που από τα λίγα που ξέρω, χρειάζεται καλό επεξεργαστή ( τουλάχιστον τον 6400) και αρκετή μνήμη (2Gb)...

Για την VGA, δεν έχω άποψη αν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβή για να δω ποιοτική ταινία...

Αυτά...

Πάντως και γω συμφωνώ ότι όλο μας τα παίρνουν...Αλλά, τι να κάνουμε...::(

Δημοσ.

Για αυτα τα 2 που λες φιλε μου, πιστευω σε καλυπτει και το μηχανημα που εχεις τωρα, αντε να χρειαστεις λιγη RAM πιο πολυ αν εχεις κατω απο 128-256 και μια σχετικα καλη καρτα ηχου που μπορεις να βρεις με 25-30€...

Αν θες να κανεις πιο πολλα πες μας για να σε κατευθυνουμε καλυτερα...

Δημοσ.

Όπως τα γράει ο asmilon είναι.

Τώρα αν θες να παίζεις και κανα παιχνιδάκι... και γενικά να έχεις ένα "άνετο" σύστημα για όλες τις δουλειές με 800-900 ευρώ χωρίς οθόνη θα σαι μια χαρά.

Α, και όσον αφορά αυτό που λες για τετραπύρηνους....ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Πάρε pc όποτε το θές. Συνέχεια βγαίνουν καινούρια πράγματα...δεν έχει ουσία το "περίμενε".

Δημοσ.

Φίλη είμαι..όχι φίλος...:-D

βασικά σε ταινίες που βλέπω, κολλάει διαρκώς, έστω κι αν η μνήμη μου είναι 256...

Δεν σκεφτόμουν να περιμένω 4πύρινους επεξεργαστές με σκεπτικό να πάρω κάτι ανάλογο, αλλά με την προσδοκία ότι οι ήδη υπάρχοντες θα πέσουν αισθητά....

Ίσως τελικά να κοιτάξω σε κάτι πιο φτηνό...Ευχαριστώ πάντως!:roll:

Δημοσ.

4trapirinoi kai na min argisoun na bgoun den simferoi.eksalou gia na deis diafora apo dual se quad tha prepei na psaxneis psilous sta axira.opote pare ena dual ftino sxetika na kaneis tin doulia sou kai na se vgalei kai kapia xronia.opos leei kai o ANEMOS-V mas ta pernoun kai leme kai efxaristo.

Δημοσ.

Συνήθως κοιτάζω πλάισιο, multirama kai edirect για ολοκληρωμένα συστήματα γιατί δεν έχω τις φοβερές γνώσεις να φτιάξω κάτι κομμάτι κομμάτι, όπως επίσης φοβάμαι τα e-shop λόγω του άν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τρέχα γύρευε...Δεν ξέρω άν υπάρχει κάποια πρόταση από σας να κοιτάξω κάτι ίσως και κάπου αλλού....

Δημοσ.

το οτι κολαει μπορει να οφηλεται στο οτι αν εχεις να κανεις φορματ απο τοτε που τον πηρεςκαι εμπενες νευ εγαφες εβαζες προγραμματα και εχει γινει μπαχαλο στη ρετζιστρι ισως εχεις καποιο τρογιαν και τροει πορους... και γιαυτο....ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανες εσυ ή καποιος αλλος φορματ στον υ/η σου?αν βρεις μεταχηρισμενα 256 ή ακομα καλητερα 512μβ ραμ βαλτα και δε λεω καινουρια διοτι ειναι πολι ακριβες οι μνημες οι παλιες αν τις παρεις καινουριες....βεβαια αν παρεις καινουριο δε χρειαζεσε 4πυρινο κανεις δε χρειαζετε πιστεβω...ειναι τσαμπα ισχυς...αχρειαστη... τι 10 λεπτα τι 5 σιγα... σε ποσοστο ειναι μεγαλη η διαφορα σε χρονο πολι λιγο....τεσπα 2πυρινος και πολυ ειναι! μητρικη καπου στα 100 ευρο παρακατω ειναι περιορισμενων δυνατοτητων παραπανω εχει πολα σχεδον παντα αχρειαστα εξτρα... 1γιγα μνημη σιγουρα αν σκοπευεις να βαλεισ βιστα οτε καντα 2 και μια καρτα γραφικων καπου στο 100ευρο μιας αν παιζεις που και που κανα παιχνιδακι ελαφρι...

Δημοσ.

Pc για τις χρήσεις που αναφέρεις, το βγάζεις πολλά λεφτά.

Στήνεις αξιοπρεπέστατο μηχανάκι για τις δουλειές που θες με 800-1000Ε το case ά ν ε τ α, χωρίς εξεζητημένη εμφάνιση και ιδίως αν δεν το θες για να παίζεις σύγχρονα παιχνίδια.

Γνώμη μου είναι να βρείς κάποιον έμπιστο φίλο σου που ασχολείται με το άθλημα να του πεις τι θες να κάνεις με το pc, κ να το συναρμολογήσετε μαζί κομμάτι-κομμάτι.

/sc

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του στυλ,

(Θέλω στο pc να παίζω πασιέντζα, να βλέπω κανα dvd,να ακούω mp3 και να γράφω στο word,

σκέφτηκα μια σύνθεση με Intel Quad-Core Core 2 Extreme QX6700

8gb ram

και 2 nvidia 8800GTX σε sli

μαζί με μια TFT21"- high definition περίπου στα 6500?

λέτε να μου κάνει για τα παραπάνω η να περιμένω να βγουν καλύτερα οι (quad-core)Χ2.

Είναι σαν να θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι με το οποίο θα θέλεις να κάνεις

τα καθημερινά σου ψώνια από το supermarket

και εσύ να σκέφτεσαι ποιο θα ήταν καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση

μια Ferrari Enzo,μια Mclaren SLR,η μια Porsche Carrera GT

Δημοσ.

Δίκιο έχει ο progx. Ρίξε το κόστος στον επεξεργαστή, σε κάρτα γραφικών, κουτί χωρίς να χάσεις τιποτα σε αυτά που θές να κάνεις και θα σου βγεί normal. Εκτός και αν θέλεις να σηκώνει αργότερα και Windows Vista άνετα οπότε ίσως χρειάζεσαι κάποια πράγματα με προοπτική (αν και κατα microsoft οι απαιτήσεις είναι:

# 1 GHz Intel-compatible processor

# 1GB RAM

# DirectX 9.0-Capable Graphics Processor, with 128MB graphics memory)

οπότε κανένας λόγος για 1400 € μόνο το κουτί.

Δημοσ.

Αν δεν τον θες για παιχνίδια αλλά για ταινίες/μουσική, πιστεύω πως περισσότερο θα ευχαριστηθείς από την αγορά ενός συστήματος ηχείων 5.1 ή/και μιας οθόνης (αναλόγως και τι έχεις αυτή τη στιγμή βέβαια) παρά από μια τέτοια αναβάθμιση. Εννοείται και μνήμη αν είσαι <512MB.

...

Είναι σαν να θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι με το οποίο θα θέλεις να κάνεις

τα καθημερινά σου ψώνια από το supermarket

και εσύ να σκέφτεσαι ποιο θα ήταν καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση

μια Ferrari Enzo,μια Mclaren SLR,η μια Porsche Carrera GT

Carrera, έχει μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ ;)

Δημοσ.

Carrera, έχει μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ ;)

Δεν νομίζω γιατί έχει τον κινητήρα πίσω,

αλλά της 2 σακούλες του supermarket που θα πάει, καπου μεσα στο εσωτερικο

θα μπορεί να της στριμώξει.

Καλή επιλογή πάντως η Carrera gt:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...