Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για ρυθμίσεις της 7950 GX2 SLI!!

manosnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να συγχρονίσω όσο καλύτερα γίνεται την κάρτα γραφικών μου (είμαι άσχετος από overclocking) για games.

Το σύστημα μου είναι Core 2 duo E6700 μητρική ASUS P5B Deluxe WI-FI κάρτα ASUS EN7950GX2 μνήμη 2GB τροφοδοτικό Tagan 600W.

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε φίλε manosnet, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;

Ακόμα δεν το πήρες ολοκαίνουριο μηχάνημα και θες να κάνεις overclock???

Σαν να αγοράζεις Ferrari και να την πηγαίνεις στο συνεργείο να βάλεις βαρελάκι και σκάστρα!!!

Και ειδικά αφού δηλώνεις άσχετος με overclocking, κόψε κάτι...

Όπως κατάλαβες δεν είμαι καβλώμενος, αλλά όπως και να'χει δεν αξίζει να ζορίσεις το μηχάνημά σου και να ρισκάρεις ακόμα δεν το πήρες!!!

Πάντως υπάρχουν πάρα πολλά resources στο internet για overclocking, θα δεις απίστευτα πράγματα να κυκλοφορούν...

Αυτά από μένα

Με γεια το εργαλείο πάντως ΜΑΜΑΕΙ

Δημοσ.

Σαν να αγοράζεις Ferrari και να την πηγαίνεις στο συνεργείο να βάλεις βαρελάκι και σκάστρα!!!

thelo na exei kalytero ixo sta xamila! i skastra tzampa tha paei giati einai atmosfaira i ferrari!

Πες μας ποιο παιχνίδι δεν σου τρέχει καλά σε αυτό το μηχανάκι,να σου πούμε πώς θα κάνεις oc την κάρτα σου!!

o narkalieytetis argei na fortosei kai kanei kapoia kolimata ama valo sto high ta grafika! :mrgreen:

p.s baldwin oraio arithmo posts exeis! kapoios mod tha zilepsei mallon!

Δημοσ.

re paidia min varate!!apla opos lete kai esis "me tetoio mixanima" den tha eprepe na trexei aprovlimatista ola ta games me tis ruthmisis sto maximum??kai to FEAR alla akoma kai i LARA kolane sto maximum.. moipos kati den paei kala??giayto kai zitisa tin voithia sas.

Δημοσ.

nai ontos ayto einai provlhma alla den sou fteei to hardware...posh mnhmh exeis? giati egw spiti me ena 3500+ am2 me 1gb ram kai me mia x1650 to fear sto full to pezw kai to prey pou exw faei kollhmataki twra teleytaies meres

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση και με τι ρυθμίσεις τρέχεις κατ' αρχήν τα παιχνίδια σου manosnet;

Γιατί αν μου πετάξεις κανένα 1600*1200 με 16xSLi AA δεν σου χρειάζεται υπερχρονισμός αλλά να εξοικειωθείς με τις εκάστοτε ρυθμίσεις.

Δημοσ.
Σε τι ανάλυση και με τι ρυθμίσεις τρέχεις κατ' αρχήν τα παιχνίδια σου manosnet;

Γιατί αν μου πετάξεις κανένα 1600*1200 με 16xSLi AA δεν σου χρειάζεται υπερχρονισμός αλλά να εξοικειωθείς με τις εκάστοτε ρυθμίσεις.

exo 1280*1024 se LG 23' LCD

Δημοσ.
sto FEAR poy sou kanei automates pithmiseis topothetei tis rythmiseis sto medium

Τις αυτοματες ρυθμισεις μην τις περνεις ποτε στα σοβαρα δεν ανταποκρινονται στις δυνατοτητες του εκαστοτε συστηματος..

Μονος σου βαλτα ολα στο max detail και ασε μονο τα soft shadows disabled..

Καλα ρε τι πεσιμο εχετε κανει στο παιδι;

Δλδ μια 7950GX2 και ενα Conroe δεν κανει να τα κλοκαρει δλδ επειδη ειναι δυνατα;

Καταρχην μια καρτα 7950GX2 εχεις φιλε μου ή δυο(γιατι στον τιτλο γραφεις 7950GX2 SLI και στο πρωτο ποστ λες καρτα 7950GX2) και σε τι αναλυση παιζεις ;

Δημοσ.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε να συγχρονίσω όσο καλύτερα γίνεται την κάρτα γραφικών μου (είμαι άσχετος από overclocking) για games.

Το σύστημα μου είναι Core 2 duo E6700 μητρική ASUS P5B Deluxe WI-FI κάρτα ASUS EN7950GX2 μνήμη 2GB τροφοδοτικό Tagan 600W.

είσαι πολυ τυχερός

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...