jimn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Den kserw to giati alla den moy anoigei to firewall twn windows.Apo ton pinaka elenxoy moy leei oti den mpiorei na to anoiksei kai oti prepei na to kanw xeirokinhta,poy otan paw na to kanw leei oti animetopizei kapoio prob. kai den mporei na anoiksei. Opoios kserei kati as proteinei mia lysh. Eyxaristw
Lemuria Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα απο το απογευμα. Εμενα μια ανοιγει μαι κλεινει κι οπως λες και συ οταν μπαινω στον πινακα ελεγχου να το αλλαξω απο κει δεν μου δινει καν τη δυνατοτητα λεγοντας μου οτι αντιμετωπιζεται καποιο προβλημα και δεν μπορει να το φορτωσει. Παρατηρησα οτι το προβλημα ξεκινησε οταν αποσυνεδεσα σε καποια φαση το pc απο το royter δεν ξερω ομως αν σχετιζεται
jimn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ante na doyme pos tha to lysoyme kai ayto !!
Lemuria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Επισης σε αλλο pc παρατηρω σημερα το εξης προβλημα. Εγκατεστησα το za , το χα και παλαιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα ενω δουλευει και φυσικα εχονατς απενεργοποιημενο το windows firewall μου βγαζει μηνυμα οτι το za βρισκεται σε αγνωστη κατασταση λειτουργιας και ο υπολογιστης μου πρεπι να κινδυνευει! Οταν το απενεργοποιω και μετα το ξαναενεργοποιω ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.