jimarass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά έχω ψάξει παντού αλλά δεν βρίσκω πουθενά απάντηση ξεκάθαρη. Έχω athlon xp 2400 kai 1gb ram.Πια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών για AGP, της οποίας τις επιδόσεις θα εκμεταλευτώ απόλυτα?
jimarass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Πιστευω πως η x1650 ειναι αυτο που ζητας... A , έχω 15Α στο 12v. Που τη βρίσκω αυτή τη κάρτα? Μεταξύ 7600gs kai 7600gt τι προτείνεις?
@topos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 και η 7600gs αξιοπρεπεστατη ειναι για το pc σου και εχει και κορυφαιο value for money...Τελος η 7600gt νομιζω πως θα πεσει λιγο βαρια στο συστημα σου.. Για πες ποια καρτα εχεις ηδη πανω/τι τροφοδοτικο εχεις και τι παιχνιδια παιζεις περισσοτερο
jimarass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 και η 7600gs αξιοπρεπεστατη ειναι για το pc σου και εχει και κορυφαιο value for money...Τελος η 7600gt νομιζω πως θα πεσει λιγο βαρια στο συστημα σου..Για πες ποια καρτα εχεις ηδη πανω/τι τροφοδοτικο εχεις και τι παιχνιδια παιζεις περισσοτερο Έχω τροφοδοτικο 400w από αυτά που δίνει το πλαίσιο στους turbox υπολογιστές, έχει 15amper στο 12v kai συνήθως παίζω στρατηγικής αλλά με ενδιαφέρει να πάρω καλή κάρτα. Βλέπω ότι στα τεστ η 7600gt είναι λίγο καλύτερη απότη gs, αλλά συγκριτικά και αναλογικά με τις καλύτερες κάρτες που κυκλοφορούν η διαφορά είναι μικρή (10 με 20 fps) , κάτι που δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.