xpapias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έστω ότι ανοίγω τρέχω το CMD και μου ανοίγει σε ένα παράθυρο. Πώς μπορώ να εκτυπώσω το περιεχόμενο μόνο του παραθύρου; Δοκίμασα με PrtScr και μετά paste, αλλα μου βάζει στο clipboard το περιεχόμενο όλης της οθόνης....
PlaStiK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Κάνε δεξί κλικ πανω στο tab του cmd που είναι στην taskbar. Εκεί εχει επιλογές για "select all" και "copy".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έστω ότι ανοίγω τρέχω το CMD και μου ανοίγει σε ένα παράθυρο. Πώς μπορώ να εκτυπώσω το περιεχόμενο μόνο του παραθύρου; Δοκίμασα με PrtScr και μετά paste, αλλα μου βάζει στο clipboard το περιεχόμενο όλης της οθόνης.... Αν θες να εκτυπώσεις το περιεχόμενο του παραθύρου, κάνεις αυτό που λέει το μέλος PlaStiK. Αν θες να εκτυπώσεις screenshot του παραθύρου, πατάς το παράθυρο (για να είναι ενεργό) και μετά Alt + PrtScr - βάζει στο clipboard μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλη την οθόνη.
ntg_net Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αν θες να εκτυπώσεις το περιεχόμενο του παραθύρου, κάνεις αυτό που λέει το μέλος PlaStiK. Αν θες να εκτυπώσεις screenshot του παραθύρου, πατάς το παράθυρο (για να είναι ενεργό) και μετά Alt + PrtScr - βάζει στο clipboard μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλη την οθόνη. Και αν θελεις να εξαγεις το αποτελεσμα μιας εντολης ή κατι αλλο το κανεις με > path\file.ext π.χ. dir/w >c:\1.txt με αυτο θα σου αποθηκευση οτι θα σου εβγαζε στην οθονη , στο αρχειο 1.txt στο root C:\ 8α μπορουσε με dir/w > LPT1 να το στειλεις στην εξοδο LPT1 και εφοσον ειχες εκτυπωτη στην θυρα του παραδειγματος θα εκτυπωνε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αυτό γίνεται και σε Mac ? :mrgreen: Εξυπνάκια. Σε Mac είναι πολύ πιο απλό: Cmd+Shift+3 για όλη την οθόνη και Cmd+Shift+4 για μέρος της οθόνης που επιλέγεις εσύ. Και σώζει κατευθείαν αρχείο PNG στο Desktop σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.