Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVDdecrypter και 1Χ

Yannis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

προσπαθώ να γράψω κάποια αντίγραφα ασφαλείας από παιχνίδια PS2 και ξέρω ότι πρέπει να είναι αποκλειστικά σε ταχύτητα εγγραφής 1Χ. Το κακό είναι ότι τα δισκάκια που έχω (TDK 1-16x) δεν γράφωνται σε 1Χ, παρά μόνο 2Χ και πάνω. Το αντιγραφικο είναι ένα NEC-4551A. Μήπως φταίει αυτό; Μήπως αυτό δεν μπορεί να γράψει σε 1Χ;

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σίγουρα "φταίει" το nec, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ελλατωματικό. Απλώς, έτσι είναι φτιαγμένο (το firmware), ώστε να μην μπορεί να γράψει το συγκεκριμένο δισκάκι σε ταχύτητα 1x.

Από κει και πέρα και επειδή δεν έχω ιδέα από PS2, δοκίμασε μια μεγαλύτερη ταχύτητα και βλέπεις αν παίζουν ή δοκιμάζεις άλλη μάρκα dvd, αλλά πρέπει πρώτα να δεις αν αυτά που θα επιλέξεις γράφονται σε 1x. Αυτό το βλέπεις από το firmware του nec, χρησιμοποιώντας ένα προγραμματάκι.

Για να μην μπλέκεις, πες μου ποιο firmware έχεις και σου λέω εγώ ποια δισκάκια γράφονται σε 1x.

Δημοσ.

Κατι κανεις λαθος.Εχω το ιδιο αντιγραφικο καο κανω την ιδια διαδικασια σε παιχνιδια PS2 και γραφω στο μαξιμουμ(TDK 16X,TAYIO 8X).τΑ Παιχνιδια παιζουν μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...