lobit Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Για σας παιδια... Σημερα αποφασισα να γρφτω και να ποσταρω γιατι αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα. Προκειται για ενα κ750i.Το τηλεφωνο το αγορασα στις 28/09/2006 απο ενα υποκαταστημα TIM. Στις 4/10/2006 κωλησε και δεν εκτελουσε καμια λειτουργια. το πηγα στο υποκαταστημα απο οπου το αγορασα και το εστειλαν για αναβαθμιση λογισμικου. Ηρθε μετα απο μια εβδομαδα και μου ειπαν οτι λειτουργει. μολις ομως πηγα σπιτι διαπιστωσα οτι παλι δεν λειτουργουσε. το ξαναπαω μαζι με την μπαταρια. Το ξαναστελνουν. Τους παιρνω τηλ μια βδομαδα μετα και μου λενε οτι το εστειλαν στα κεντρικα της εταιριας γιατι δεν ηξεραν τι ειχε. τελικα και μετα απο συνεχεις ενοχλησεις στο υποκαταστημα της ΤΙΜ μου εδωσαν το τηλ στα κεντρικα να επικοινωνησω μαζι τους στις 27/10/2006.Απο τα κεντρικα μου ειπαν οτι το παρελαβαν στις 26 και οτι του εχουν κανει αλλαγη πλακετας... επισης μου ειπαν οτι η παραδωση του ειναι ζητημα της ΤΙΜ. η ΤΙΜ μου λεει τωρα οτι δεν τους το εχουν στειλει πισω ακομα... Και ρωτω: Με δουλευουν ολοι τους??? Που πρεπει να απευθυνθω για να το επιστρεψουν??? Μετα την αλλαγη πλακετας μπορει παλι να μην δουλευει??? Παρακαλω βοηθηστε οπως μπορειτε γιατι εχω απελπιστει..... ειμαι ενα μηνα και, χωρις κινητο και δεν με εξυπηρετουν.
Compaq99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Pare thlefono sto kentro prostasias katanalotvn poy tha vreis edo: http://www.kepka.org Me allagh plaketas apithano na mhn doyleyei sosta
HexStatic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Efoson exeis internet giati den to kaneis update apo monos sou? Katebase to programa (tha to bres kai sta cd stin siskeuasia tou kinitou sou) kai kanto update apo to internet. Pantos genika na ksereis oti den einai kai gia polla polla to kinito.Exw to idio kai mou kanei kati koula pou kai pou, opote min anxonesai xwris logo. EInai sinithismeno diladi to siggekrimeno kinito na kanei xaza pou kai pou.
restinpeace Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Efoson exeis internet giati den to kaneis update apo monos sou?Katebase to programa (tha to bres kai sta cd stin siskeuasia tou kinitou sou) kai kanto update apo to internet. Με χαλασμένη πλακετα πως θα κάνει αναβαθμιση???
kattistt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Παρε τηλεφωνο ή πηγαινε στην ΤΙΜ και απαιτησε αντικατασταση με νεα συσκσευη. Και μην δεχτεις κατι αλλο. Διοτι αναβαθμιση του κανανε, αλλαγη πλακετας κανανε... Εεεε κατι παει στραβα, ζητα αντικατασταση με νεα συσκευη!
_KarantI_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Φιλε μου είχα και εγώ ενα παρόμοιο προβλήμα οχι με κάποιο καταστημα της ΤΙΜ αλλα με το Γέρμανο. Αύτο που σε συμβουλέυω να κάνεις είναι να πας στο κατάστημα και να ζήτησεις να μιλήσεις με τον υπεύθηνο του καταστήματος. Σε έμενα αυτο δούλεψε αφού βεβαία έφαγα 1 μήνα δούλεμα απο ένα @ρχίδι που εργαζόταν στο σερβις. Τέλικα μου έδωσαν καινούρια συσκευή και ο υπεύθηνος εκραξε το π@π@ρι...Συγνώμη για την φρασεόλογια αλλα με είχαν φτάσει στα όρια μου.
lobit Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Φιλε μου είχα και εγώ ενα παρόμοιο προβλήμα οχι με κάποιο καταστημα της ΤΙΜ αλλα με το Γέρμανο. Αύτο που σε συμβουλέυω να κάνεις είναι να πας στο κατάστημα και να ζήτησεις να μιλήσεις με τον υπεύθηνο του καταστήματος. Σε έμενα αυτο δούλεψε αφού βεβαία έφαγα 1 μήνα δούλεμα απο ένα @ρχίδι που εργαζόταν στο σερβις. Τέλικα μου έδωσαν καινούρια συσκευή και ο υπεύθηνος εκραξε το π@π@ρι...Συγνώμη για την φρασεόλογια αλλα με είχαν φτάσει στα όρια μου. Αυτο εκανα εχθες και τελικα ο διευθυντης μου ειπε οτι σε 3-4 εργασιμες θα το εχω στα χερια μου. Περιμενω και ελπιζω. Θα δω, αν απο δευτερα τριτη δεν το φερουν θα ενεργησω πιο δραστικα(θα παω με πολύ τζαμπουκα εννοω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.