ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Όπως χιλιάδες χρήστες σε όλη την Ελλάδα είμαι απογοητευμένος από τις ταχύτητες των ευρυζωνικών συνδέσεων (ADSL) , από την αντιμετώπιση των παρόχων (ο ένας τα ρίχνει στον άλλο) κλπ κλπ.Απογοητεύομαι βέβαια αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω γιατί κατεβάζω με 30 και 40 από την στιγμή που έχω σύνδεση 1024 και θα έπρεπε να κατεβάζω με 1024/8 = 128kbps Εχουν ανοίξει δεκάδες topic μέσα στο insomnia και σε αρκετά ελληνικά φόρουμ σχετικά με αυτό το θέμα και το βρίσκω πολυ , μα πάρα πολύ κουραστικό. Πριν έρθουν οι ευρυζωνικές συνδέσεις στην Ελλάδα , υπήρχαν οι περιβόητες ISDN και PSTN οι οποίες μάθαν τον έλληνα τι σημαίνει διαδίκτυο.Τοτε δεν αναφερόντουσαν προβλήματα μιας και τότε δεν υπήρχαν υπηρεσιες downloading ,p2p , torrents κλπ κλπ και ο κάθε χρήστης εμπαινε στο διαδίκτυο για να δει κάποια πληροφορία που τον ενδιαφέρει , να ελέγξει την αλληλογραφία του και μέχρι εκει. Τώρα ο αυτοσκοπός του έλληνα έχει γίνει το downloading ταινιών , τραγουδιών , αρχείων , προγραμμάτων και πολλών άλλων που παλιά δεν υπήρχαν. Τα παράπονα που ακούγονται τώρα είναι του στυλ (όπως ανέφερα και πιο πάνω) γιατί κατεβάζω το τραγούδι με χ ταχύτητα ενώ επρεπε να κατεβαινει με ψ , η την ταινία η το ένα η το αλλο Ασχολούνται οι περισσότεροι με αυτά τα πράγματα και ξεχνάνε τα σημαντικότερα.Όλα αυτα που κάνουν με τις συνδέσεις και τις ταχύτητες και το κόστος κατά την γνώμη μου έχουν ένα σκοπό. Να κάνουν τον έλληνα να ξεχάσει την μιζέρια μέσα στην οποία ζει , τους πενιχρούς μισθούς , την ανεργία , και αρκετά ακομα πράγματα και να τον κάνουν να ασχοληθεί με πράγματα ασήμαντα όπως είναι τα παραπάνω και αρκετα άλλα ακόμα ασήμαντα πράγματα που ασχολουμαστε κάθε μερα. Ενταξει , το διαδίκτυο είναι εργαλείο δουλειάς και εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ κάθε μέρα αλλά μπορώ να πώ ότι δεν είμαι φανατικος με το να κάνω downloading συνέχεια ,εκτός αν θέλω κάτι πάρα πολύ (και μιλάμε για μικρά αρχεία πάντα ) γιατί για μεγάλα αρχεία είναι απαγορευτικές οι ταχύτητες Σκεφτείτε τα παραπάνω , κρίνετε και αποφασίστε ποια πράγματα θεωρείτε πιο σημαντικά στην ζωή σας. Δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα να λέμε λόγια για τον Π-ΟΤΕ και τους παρόχους πίσω από την ανωνυμία που έχουμε στο insomnia Και σε κάθε φορουμ.Ποσοι από εσας πήρατε το θάρρος να πάτε να κράξετε αυτούς που κατά την γνώμη σας φταίνε πραγματικά.. Δεν είναι φίλοι μου ούτε ο ΟΤΕ που κάνει την ζημια την μεγάλη ουτε οι πάροχοι Ειναι κάτι άλλο πολύ μεγαλύτερο το οποίο δεν το χωράει το μυαλό του μέσου έλληνα όπως είμαστε οι περισσότεροι .Ειναι κάτι το οποίο έχει σκοπό και τα κάνει όλα αυτά για να ασχολούμαστε με ασημαντα πράγματα και να παραμελούμε αυτά τα οποία πραγματικά αξίζουν... ΥΓ.Καθε διευκρίνηση η επισημανση η διορθωση είναι δεκτή. Ας γίνει sticky και μην χαθεί στο πέρασμα του χρονου μεσα στα αμέτρητα topic του insomnia
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Λες ε? Τρεχω να βρω μια αμέσως.Η μηπως δύο??Για να παίζω μπάλα βρε παιδί μου Ωραια η ιδέα σου αλλά δεν ταιριάζει στην συζητηση.. ΥΓ.Το ξέχασα οτι έχω ήδη.Ειδες τι κανει η πολύ σκέψη για να τα γράψω όλα αυτά?
Kyanh_Akth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ama exei kamia wraia filh emeis edw eimaste etsi.? lol
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ... Ποσοι από εσας πήρατε το θάρρος να πάτε να κράξετε αυτούς που κατά την γνώμη σας φταίνε πραγματικά.. Δεν είναι φίλοι μου ούτε ο ΟΤΕ που κάνει την ζημια την μεγάλη ουτε οι πάροχοι Ειναι κάτι άλλο πολύ μεγαλύτερο το οποίο δεν το χωράει το μυαλό του μέσου έλληνα όπως είμαστε οι περισσότεροι .Ειναι κάτι το οποίο έχει σκοπό και τα κάνει όλα αυτά για να ασχολούμαστε με ασημαντα πράγματα και να παραμελούμε αυτά τα οποία πραγματικά αξίζουν... Αν ειναι τοσο μυστικοι αυτοι οι τυποι αντε βρες τους, δεν βλεπω να μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα. Το μονο δικαιωμα που εχουμε ειναι η ψηφος
-NetHawk- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Λες ε?Τρεχω να βρω μια αμέσως.Η μηπως δύο??Για να παίζω μπάλα βρε παιδί μου Ωραια η ιδέα σου αλλά δεν ταιριάζει στην συζητηση.. ΥΓ.Το ξέχασα οτι έχω ήδη.Ειδες τι κανει η πολύ σκέψη για να τα γράψω όλα αυτά? Και το να γινει sticky δεν κολλαει στο κειμενο σου αλλα εσυ το γραψες...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχως φιλε μου ειναι το μόνο δικαιωμα Το κακό όμως είναι οτι η ψήφος δεν κάνει τιποτα.Εκλεγει τους ιδιους και τους ιδιους. Αυτοί οι τύποι που ανέφερα δεν είναι και τόσο μυστικοι.Βεβαια ουτε εγω ξέρω σε ποιους να απευθυνθω.Σιγουρα τεράστιο μερίδιο σε αυτη την υπόθεση έχει ο ΟΤΕ αλλα και οι πάροχοι. Απλά σιγά σιγά αν αρχίσεις και ψάχνεις από τα χαμηλότερα στρώματα ατόμων και οργανισμών που έχουν την ευθύνη , μπορείς να φτάσεις κάποια στιγμη και να λυσεις τον γρίφο του ποιος φταίει πραγματικά Απλά ανέφερα την γνώμη μου και πιστεύω οτι έχει βάση ως ένα σημείο..
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ;1361482'']Και το να γινει sticky δεν κολλαει στο κειμενο σου αλλα εσυ το γραψες... Σορρυ.Το ξέρω οτι δεν επρεπε αλλά ...
laskos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Re manoli se site me texnika zitimata pc kai hardware klp eisai. ti grafeis kai si gia internetia kai tetoia edo? afta ta kseroun oi floroi grapse gia kana skiladiko kai kana mounaki. De ksero ti mou lene oi computeroi kai oi arithmoi...ALAAAAAAA!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τα κομπιουτερς κ' οι αριθμοι.Αυτος ειναι ο σωστος στιχος ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ (ΡΟΖΑ) Προτιμάω βεβαια την μουσική από το avatar σου Τα φορουμ είναι για να εκφράζει ο καθένας την οποια απόψη έχει.Το ξέρω ότι είναι site με τεχνικά ζητήματα.Μαλλον καλυτερα επρεπε να μπει στο μπλα-μπλα αλλα εκεινη την ωρα που μου ηρθε να το γραψω ημουν σε αυτη την κατηγορία Αν κρινουν οι mods Οτι πρεπει να μεταφερθει καλώς.... Και για να μην παρεξηγηθω.Και εγω πισω απο την ανωνυμια που με διακρινει εχω αναφερει πολλά πραγματα και εχω πει αρκετα για διαφορα θεματα.Απλά σε αυτα που εγραψα αναφερομαι γενικα και δεν βγάζω σε καμια περιπτωση τον εαυτούλη μου εξω από τον χορό
Vagos_46 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 φιλε μανωλη καταρχην διαφωνω στα περι μιζεριας του ελληνα κ.λ.π!! το να τα ριχνεις στον ενα isp και στον αλλο σιγουρα ειναι χαζο καθως ολοι ενα στοχο εχουν και αυτος ειναι η τσεπη μας!! ομως οταν υποσχονται κατι,στην περιπτωση μας γρηγορο downloading,γρηγορη εξαπλωση του adsl,πρεπει να εχουν και τα μεσα για να το προσφερουν κιολας....
laskos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Den exona se sena manolis to topic sou itan mesa sto klima tou site asxeta an de simfono katholou gia ton kiani akti pigene. Ligo xontro to sxoleio. An kai gelasa molis to eida na po allithia
BLISS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα ....Ειναι κάτι το οποίο έχει σκοπό και τα κάνει όλα αυτά για να ασχολούμαστε με ασημαντα πράγματα και να παραμελούμε αυτά τα οποία πραγματικά αξίζουν... 8a sumfwnhsw oti kat'ousian exeis dikio, alla h susthmatikh enasxolhsh me to Internet (& ta problhmata tou), ginetai apo ligous kai kuriws mikroastous ki apanw, pou exoun th dunatothta kalupshs basikwn anagkwn kai ligo parapanw. Se sugkrish me meshmerianadika, podosfaira kai alla 'eugenh laika a8lhmata' pou asxolountai perissoteroi kai me perissotera problhmata. To opio tou laou einai akoma h mpala kai to koutsompolio. H xrhsh tou Internet apexei para polu ap'auta, se dhmofilia, gia na isxuristeis oti koimizei tis mazes. Mhn perimeneis loipon antidrash apo atoma auths ths ta3hs alla apo xamhloteres kai polu pio piesmenes. Oi mikroastoi++ to polu-polu na bgaloun to axti tous anonumws se kana forum, na nomisoun gia merika sec oti ekanan nta tous kakous, ki auto htan olo. Apo mia allh optikh, an oi sunta3iouxoi, anergoi, sumbasiouxoi, amorfwtoi ptuxiouxoi klp, stamathsoun na asxolountai me ta ashmanta, kai suneidhtopoihsoun to mege8os ths katantias tous, tote mono h metanasteush `h h autoktonia tous apomenei. Apo auth thn optikh gwnia ofeiloume ena megalo euxaristw stis tatianes, tous kwlompourdes kai t'alla paidia, gia to dwrean ka8hmerino mas valium. Choose your poison baby... >W!SH 4 BL!SS< .
ringboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Eννοια σου φιλε μου, και η ιδιωτικη τηλεοραση με τα σκουπιδια της εκανε πολυ καλυτερη δουλεια στη αποβλακωση και την χειραγωγηση του κοσμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.