gianni7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 kalispera paidia edw kai duo meres sto msn messenger se opoiodipote parathuro paw na milisw me filo den mou bgazei to eikonidio tou videocall para mono tou akoustikou(sta megala eikonidia).:???: exw kati filarakia apo ekswteriko (germania)me tous opoious milaw me camera kai mou kanoun videoklisi (camera kai ixo diladi) kai pataw apodoxi....sto parathuro pou milame loipon mou leei panw panw ekei pou fainetai kai to status (mia leuki grammi) oti this service einai unvailable in your area :evil: alla parola auta sundeomai kai milame kai vlepoume o enas ton allon.:roll: ti paizei ? :confused: rwtisa kati filarakia pou exw sto msn oi misoi mou eipan oti exoun to idio provlima (leipei to eikonidio) oi alloi misoi oti to exoun. rwtisa an autous pou tous leipei an exoun to msn plus i to messpatch gia to msn kai alloi mou eipan nai alloi oxi...opote logika den ftaine ta pragramata auta giati mexri proxtes to eikonidio auto upirxe.... kserei kaneis ti paizei ?exete to idio provlima ? Otan grafei in your area ti ennoei sto Irakleio pou vriskomai kai mono ?Alla giati oi misoi filoi mou apo Irakleio einai ok kai oi alloi misoi oxi ? :confused: :evil: :evil: PS:exw to msn messenger live 8.0.0.812 an thumamai kala twra pou postarw:mrgreen:
gianni7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 telika paidia kapoio apo ta messpatch kai msn plus live ftaiei giati kaname dokimes me tous filous mou kai otan bgazame to ena apo ta duo to eikonidio to eixame kai eimastan ok...twra poio apo ta duo ftaiei den kseroume ...o enas leei to allo o allos leei to "allo" allos leei kai ta duo
gianni7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 telika meta apo restart xasame ksana to eikonidio....
Lemuria Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Κοιτα το msn ειτε το 7.5 ειτε το καινουριο το 8.0 εχει γενικα προβληματα... Εχω ειχα το 8.0 σκετο ειχα προβληματα εβαλα το plus παλι προβληματα, τα βγαλα και εβαλα το 7.5 δεν ειχα για καιρο τιποτα, καποια στιγμη στο ασχετο εβγαλε κι αυτο προβλημα. Τι να σου πω. Αν δεν σε νοιαζει πολυ η επικοινωνια με cam βαλε το trillian
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.