DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εχω ενα παραξενο προβλημα απο σημερα το απογευμα το 70 % των sites δεν μπορω να τα επισκεφθώ. Εχω το μήνυμα οτι πέρασε ο χρόνος απάντησης του server μεχρι πριν 1 ωρα δεν μπορουσα να συνδεθω στο insomnia και σε διάφορα άλλα site Τωρα το insomnia ειναι ενταξει παραμενει ομως το προβλημα με αλλες σελίδες Εχω πετυχει κανα δυο που εχω συνδεση πολυ καλή Τι μπορει να φταίει; (πηρα τηλεφωνο ton provider μου - δεν εχει ιδέα λέει) συνδεση 1Μ adsl -router
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 kai go simera to vradi exo paromio problima. kati ginete genika me oles tis selides ellinikes kai ksenes.
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστω anemos-v ειμαι πολυ χαρουμενος που εχεις το ιδιο προβλημα (και δεν ειναι ios θελω να πω )
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εμενα απο χθες δεν εχει καλυτερεψει. Εχει κανεις αλλος το ιδιο πρόβλημα;
Aias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αν εχεις καποιο firewall ξυλωσε το τελειως και ξαναδοκιμασε
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αν εχεις καποιο firewall ξυλωσε το τελειως και ξαναδοκιμασε Δεν εχω firewall αλλα απο τις 3 το μεσημέρι και μετα αρχιζει να καλυτερεύει σταδιακά μάλλον θα ειχαν μπλοκάρει οι γραμμές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Τον orange αλλα τωρα πλεον δουλευει κανονικά σιγουρα ειχε προβλημα το δίκτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.