Προς το περιεχόμενο

soundblaster audigy 7.1 αξίζει?

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia an paro tin audigy bulk i opia έχει 7.1 ήχο θα έχω πρόβλημα με τα 5.1 ηχεία μου? Μπορώ να τη ρυθμίσω σε 5.1 output? Πιο πολύ την πέρνω για το καλύτερο ήχο από την live 5.1 που έχω τώρα, διότι έχει SNR 100

Δημοσ.

κοιτα φίλε

αν σε ενδιαφέρουν τα games αξίζει γιατι εχει εξειδικευμενα εφφε και καλυτερο επεξεργαστη απο τις onboard ειδικα γι'αυτο το σκοπο

απο εκει και περα αν ακους mp3 ή βλέπεις dvd μονο τοτε γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει

Δημοσ.
an paro tin audigy bulk i opia έχει 7.1 ήχο θα έχω πρόβλημα με τα 5.1 ηχεία μου

Πρόβλημα δε θα έχεις κανένα. Το ότι υποστηρίζει 7.1 σημαίνει ότι υποστηρίζει μέχρι 7.1. Άρα με τα 5.1 σου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Thanks guys.Βασικά τώρα έχω την Live 5.1 και θα ήθελα την audigy για καλύτερης ποιότητας ήχο και εφέ στα games. Επίσης τελευταία έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος στο winamp αυξομειώνει μόνος του λιγάκι. Μάλλον η κάρτα τα παίζει.....

Δημοσ.
Thanks guys.Βασικά τώρα έχω την Live 5.1 και θα ήθελα την audigy για καλύτερης ποιότητας ήχο και εφέ στα games. Επίσης τελευταία έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος στο winamp αυξομειώνει μόνος του λιγάκι. Μάλλον η κάρτα τα παίζει.....

Καλού κακού ρίξε και μια ματιά στα ηχεία μήπως αυτά προκαλούν το πρόβλημα (με κάποια ακουστικά ίσως). Εκτός κι αν ήδη έχεις αποφασίσει την αντικατάσταση της κάρτας...

Δημοσ.

Στο pc μου αυτό συμβαίνει όταν ενεργοποιώ τα equalizers του προγράμματος της κάρτας ήχου. Μήπως;;;...

Γενικά για κάρτες ήχου και ηχεία, αυτό που με ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι η κάρτα ήχου του pc να έχει οπτική έξοδο, τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει o ραδιοενισχυτής μου. Δεν ξαναπετάω λεφτά σε ηχεία για pc. Σκέψου το κι εσύ.

Δημοσ.

Μόνο στο winamp σου κάνει την αυξομείωση?! Τι ηχεία έχεις?! Σε ρωτάω γιατί είναι πιθανό να μην ευθύνεται η κάρτα ήχου σου!

Δημοσ.
έχω creative aspire 5.1.Nai μόνο winamp.Βασικά τι codec να επιλέξω?direct sound ή wave out?

Για την αυξομείωση της έντασης των ηχείων παίζει να ευθύνεται το ποτενσιόμετρο της έντασης του ήχου των ηχείων! Συνηθεισμένο πρόβλημα! Κι εγώ το έπαθα για ένα διάστημα αλλά εμένα τυχαία σταμάτησε κάποια στιγμή! Χρειάζεται απλά λίγο σπρευ για ποτενσιόμετρα! Διάβασε εδώ αν θες για περισσότερα -> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114952&highlight=creative

Τώρα εσένα θα μου πεις στο κάνει μόνο στο Winamp αλλά στο ανέφερα ως ενδεχόμενο μήπως και φταίει αυτό!

Εγώ πάντως Direct sound έχω! Νομίζω ότι και το winamp από default αυτό εχει επιλεγμένο!

Δημοσ.

πριν κατι μηνες ειχα και εγω την Live 5.1 και την αλαξα με την audigy2...σου λεω με σιγουρια πως η μια καρτα με την αλλη δεν εχει καμια σχεση..παρα πολυ καλυτερο ηχο η audigy2 σε ολλα, απο game mp3 και dvd ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...