Προς το περιεχόμενο

Παράξενη εικόνα στα video!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές φορές όταν πάω να δω κανά video ή και dvd (γενικά ότι έχει σχέση με video), τα δείχνει πολύ σκοτεινά και πρασινίζει η περιοχή που φαίνεται το video. Για να φτιαχτεί πρέπει να πάω στο ρυθμίσεις της κάρτα γραφικών και να πατήσω το κουμπί της nvidia (Geforce 6800). Με το που βγαίνει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις της nvidia η εικόνα φτιάχνει.

Δημοσ.

εμενα μαλλον μου φαινεται προβλημα drivers.κατεβασε τους καινουργιους οδηγους και εγκατεστησε τους. αν δεν λυθει βγαλε τη καρτα σου και ξανακουμπωσε τη πανω (αν κ δεν νομιζω να ειναι λυση αυτη αλλα μπορει να αρχικοποιηθουν οι ρυθμισεις)

Δημοσ.
Μερικές φορές όταν πάω να δω κανά video ή και dvd (γενικά ότι έχει σχέση με video), τα δείχνει πολύ σκοτεινά και πρασινίζει η περιοχή που φαίνεται το video. Για να φτιαχτεί πρέπει να πάω στο ρυθμίσεις της κάρτα γραφικών και να πατήσω το κουμπί της nvidia (Geforce 6800). Με το που βγαίνει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις της nvidia η εικόνα φτιάχνει.

Αν και συμφωνω με τα παιδια μηπως να μας ελεγες και τι αποκωδικοποιητες εχεις? Με ποιο προγραμμα ασ πουμε παιζεις τα avi και με ποιο τα wmv? Ρωταω γιατι κατι κουλα προβληματα με video και αυτην την κλασσικη πρασινιλα γινονται μερικες φορες οταν οι αποκωδικοποιητες ειναι παλιοι! Μου χει τυχει οταν αναπαραγω wmv με το media player classic να χω προβλημα κι οταν το παιζω με το windows media player να ναι ολα καλα

Δημοσ.

Έχω περασμένο το K-Lite Mega Codec Pack 1.60. Δε νομίζω ότι είναι παλιό γιατί ούτε μία εβδομάδα έχει που το κατέβασα. Μήπως πρέπει να το σβήσω και να περάσω κάποιο άλλο;

Δημοσ.

και εγω ακριβως την ιδια πρασινιλα εχω σε gforce 6600 και k-lite οποιασδηποτε εκδοσης και να βαλω. Απλα αλλαξα πακετο codec και διορθωθηκε. Εγω ειχα προβλημα με avi (divx, xdiv) σε media player. Μονο με media player classic παιζανε σωστα. Ολα τα αλλα ενταξει

Δημοσ.

Εγώ το έπαθα με τους καινούριους drivers της nvidia. Και δεν έχω k-lite, έχω τα codecs που χρειάζομαι ξεχωριστά.

Δημοσ.

Οι πρασινες εικονες ειναι συνηθως θεμα αποσυμπιεσης ή κακης ποιοτητας video.Αν εχεις το ιδιο προβλημα και στα dvd τοτε ειναι κατι αλλο

Δημοσ.

Βίντεο να 'ναι και ότι να 'ναι. Είτε το Windvd τρέχω είτε Zoom Player, VLC, Windows Media Player το ίδιο πράγμα είναι. Γιατί όμως όταν πάω στις ρυθμίσεις για προχωρημένους της οθόνης επαναφέρει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...