mithrid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 παιδια θελω επειγοντως τη βοηθεια σας..!!μου βγαινει στο system tray ενα εικονιδιο που αναβοσβηνει εναλλαξ και δειχνει ενα ερωτηματικο και ενα Χ σε ανα μπλε κυκλο. με εχει ζαλισει και μου γραφει συνεχεια critical system error και οτι εχει μπει ενας ιος στο κομπουτερ και οταν παταω πανω στο εικονιδιο με βγαζει σε μια ιστοσελιδα που μου λεει να κατεβασω το virusbusters.εχω το norton internet security 2005 και κανω με το antivirus scan αλλα δεν βρισκει τιποτα.ελεος!!!δεν ξερω τι να κανω...
theo67 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 παιδια θελω επειγοντως τη βοηθεια σας....μου βγαινει στο system tray ενα εικονιδιο που αναβοσβηνει εναλλαξ και δειχνει ενα ερωτηματικο και ενα Χ σε ανα μπλε κυκλο.με εχει ζαλισει και μου γραφει συνεχεια critical system error και οτι εχει μπει ενας ιος στο κομπουτερ και οταν παταω πανω στο εικονιδιο με βγαζει σε μια ιστοσελιδα που μου λεει να κατεβασω το virusbusters.εχω το norton internet security 2005 και κανω με το antivirus scan αλλα δεν βρισκει τιποτα.ελεος!!!δεν ξερω τι να κανω...[/quoteγγγγγγγγγγγγγγγγγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.