satyre Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εχω το γνωστο προβλημα με την εκδοση ultima, to crash δηλαδη όταν πάω στο car setup. H τοποθεσια που βρήκα στο φορουμ και εχει το αρχειο που διορθωνει το προβλημα (http://img32.exs.cx/img32/9946/wholee8ho.jpg) εδω και τρεις μερες δεν μπορω να την ανοιξω. για αυτο θα ηθελα να μου πει κάποιος αν γνωριζει αλλη τοποθεσια με το συγκεκριμενο αρχειο η αν δεν υπαρχει να μου στειλει το συγκεκριμενο αρχειο (αν το χει κατεβάσει) σε αυτό το email [email protected]. Aν δεν θέλει καποιος να το στειλει στο email θα ηθελα να μου πριτεινει αν ξέρει αλλο τροπο αντιμετωπισης του προβληματος. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
fabiawrc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 υπαρχει λυση στο προβλημα σου.κανεις unistal το παιχνιδι. ανοιγεις το dvd-rom και βαζεις μεσα το richard burns rally. μετα δεν ξερω αν 8α ξερεις τι σημαινει colin mcray rally 2005.
megas-ARIS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 exo to idio problhma alla den ksero tin lisi...
dmarccos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αν θυμάμαι καλά, γιατί πάει πολύς καιρός, είναι το αρχείο που σου έστειλα στο mail! Αυτό πρέπει να αντικαταστήσεις, Τώρα σε ποιο φάκελο είναι μη ρωτάς, είπαμε πάει καιρός, κάνε search στο directory του παιχνιδιού και θα το βρεις.. Ελπίζω να βοήθησα
mandipl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 re paidia , exo to aytrhentiko dvd tou colin alla exo xasei to serial . ti mporo na kano ?
fabiawrc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 βρες ενα απο το ιντερνετ.αλλα μπορει να εχεις προβλημα στο online δεν ξερω.
mandipl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 den thelo na paixo online . alla den vrisko kati sto net . an exeis kana link pm me
dmarccos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 den thelo na paixo online . alla den vrisko kati sto net . an exeis kana link pm me check your pm
stathis85tpt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ dmarccos. βοηθησες αρκετα θα μου πεισ τι βοηθει σου εδωσε ο dmarccos; εχω το ιδιο προβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.