oki456 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 einai kalo otan pernoume ena disko 160 giga i ena 250 i 320 na ton xorizoume kerdizoume kati???? ton ekmetaleuomaste olo ton xoro??? kai kati akoma pos tha xorizate ena disko 320 se posa partition kai ena 160 pali se posa???? kai telos apo pou einai kalo na ginonte ta partition mesa apo ta windows i me to partition magic????
x_vagos_x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 1 ) Αυτό που κερδίζεις είναι ότι σε περίπτωση μαμακίας των Windows, τα οποία είναι σε ένα parition, μπορείς να κάνεις format μόνο το partition χωρίς να χαθούν τα δεδομένα στο άλλο partition με τα αρχεία σου... 2 ) Το δίσκο μου τον έχω χωρίσει σε 3 partitions a ) Windows 50GB b ) Data Storage [ Backup ] 80 GB c ) Net Storage [ Downloads ] 30GB Εντελώς χοντρικά... Ένας 160άρης... Και είναι μια χαρά... 3 ) Φυσικά είναι καλύτερο μέσα από Windows και μάλιστα μετά να ακολουθήσει και επανεγκατάσταση Windows...
Members gsarig Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Γενικά κι εγώ είμαι της άποψης ότι καλό είναι τα windows να τρέχουν σε δικό τους partition για κάθε ενδεχόμενο. Προσωπικά τον 320άρη μου τον έχω χωρίσει σε 70GB για windows, program files κλπ και τα υπόλοιπα 250 για downloads και προσωπικά έγγραφα. Όσον αφορά την τελευταία σου ερώτηση, έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερο να κάνεις τα partitions πριν περάσεις τα windows, μέσω του cd της εγκατάστασης, και όχι μετά με κάποιο τρίτο πρόγραμμα.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και γενικά είναι καλύτερα να εμπιστευόμαστε την Mama-Microsoft μερικές φορές...
Integrator Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Βασικα ρε παιδια να ρωτησω κατι θελω,αγορασα εναν 250αρη και τον περασα.ΟΛα καλα ως εδω.Στα Windows den to emφανιζει πουθενα μεσα οταν μπω διπλα απο τον αλλο σκληρο που εχω ηδη.Μου ειπαν οτι θελει φορμαρισμα πρωτα???Παω στο My properties tou my computer ki apo kei sto manage opou ton emfanizei san unallocated Etsi ton emfanizei kai to Acronis Disk detector kai to partition magic 7.Peite μου λιγο πως θα τον κανω φορματ ωστε να τον κψω μετα σε παρτιτιονσ και να κανω την δουλεια μου? Α,επισης οταν παω στην επιλογη φορματ στα 2 προηγουμενα προγραμματα δεν με αφηνει να κανω.Μονο Create partition afinei. eyxaristv poly
Members gsarig Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δεν χρειάζεται, γίνεται από τα ΧΡ. Δες εδώ: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial116.html
Pink_Panther Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Perisotera partition=ligoteros xwros ana partition=grigorotero defrag. Prosopika xrisimopihsa to Partition Magic. Diaforetika partition gia games,mp3,videos,downloads.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.