_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει τρόπος ένας εξωτερικός δίσκος να κρατάει τα ίδια γράμματα όταν βγαίνει-μπαίνει στο κουτί,και να μην χρειάζεται να πηγαίνω στο disk management? Ζητάω πολλά;
x_vagos_x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μπα... Αν ήταν έτσι και είχε π.χ. γράμμα F ο δίσκος σου και τον έβαζες σε κάποιον υπολογιστή που είχε από μόνος του F, τι θα γινόταν... [ π.χ. λόγω partitions... ] Και εμένα θα με βόλευε, ώστε να κάνω σωστό συγχρονισμό όταν έχω βάλει και τον δεύτερο εξωτερικό....... Διαφωτίστε μας...
asmilon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμασε να του βαλεις ενα γραμμα πιο μετα πχ Μ ή Ν. Μου φαινεται οτι τα Windows θα κρατησουν το γραμμα αυτο για το συγκεκριμενο μεσο... -edit- Το δοκιμασα τωρα με το δικο μου και δουλευει, το θυμαται το αλλαγμενο γραμμα αν το βγαλεις και το ξαναβαλεις, ακομα και αν του κανεις επανεκκινηση και το συνδεσεις....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δεν διευκρίνισα στην αρχή ότι αυτό το παθαίνω όταν βάλω άλλον δίσκο στο εξ.κουτί,και μετά ξαναβάλω τον "κανονικό". Οταν κάνω on/off δλδ,δεν μου το παρουσιάζει. Ευχαριστώ πάντως,θα το δοκιμάσω.
asmilon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Πιστευω πως θα σου δουλεψει, επειδη θα θυμαται τον δισκο και το γραμμα που το αντιστοιχησες...Βαλε πχ στον ενα το γραμμα L και στον αλλο το Μ. Δοκιμασε το και πες μας αποτελεσματα...
smilefreeware Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μια και έτυχε με αυτό το "θυμάται" , είχα το ανάποδο πρόβλημα με ένα usb ποντίκι σε φορητό. Δεν μπορούσα να του αλλάξω θύρα , δεν το έβλεπε με τίποτα. Μετά από πολλές χαζές κινήσεις με αλλαγές θυρών με συσκευές και boot κατάφερα να του αλλάξω θέση. Αν ξέρει κανείς καλύτερο τρόπο ας τον περιγράψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.