Demiankv Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 μολις εκανα format και οταν παω να κανω install διαφορα προγραμματα που μπορω να τα κανω install στα ελληνικα μου βγαζει "αλαμπουρνεζικη" γραματοσειρα με αποτελεσμα να μη μπορω να τα διαβασω. Το ιδο συμβαινει και στο wordpad η στο sub workshop.Οταν πχ παω να επεξεργαστω τους υποτιτλους δεν μπορω να διαβασω τιποτα. το λογισμικο μου ειναι XP PRO SP2 ENG
Divxakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Regional and language options..............
x_vagos_x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Θα πρέπει να πας : * Πίνακας Ελέγχου * Ρυθμίσεις Γλώσσας * Στην πρώτη και στην τρίτη καρτέλα να είναι όλες οι επιλογές στα Ελληνικά [ εμένα με Αγγλικά Windows λέει Greek... ] * Στην καρτέλα Γλώσσα [ Languages ] πάτα Λεπτομέρειες * Στην πρώτη καρτέλα, κοίτα αν έχει και τα Αγγλικά και τα Ελληνικά... * Απεγκατέστησε τα Ελληνικά με την επιλογή από δίπλα ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα Ελληνικά από δίπλα που λέει EL και όχι κάτω από την εικονίτσα με το πληκτρολόγιο * Εφαρμογή * Προσθήκη * Ελληνικά [ και από κάτω πάλι Ελληνικά να λέει... στο νέο παράθυρο εννοώ ] * Εφαρμογή * Τεστάρισμα με γράψιμο * ΟΚ Hope I helped...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.