Προς το περιεχόμενο

VIVODI DSLphone

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=30

Παίδες τα έβαλα κάτω και τα ζύγισα και σκέφτομαι να την κάνω για vivodi.

Τώρα έχω ΟΤΕ με DSL Vivo (Cube). σκέφτομαι λοιπόν: αντί για 18 το μήνα πάγιο (ISDN) θα πληρώνω 9,52. επίσης θα έχω 500 λεπτα δωρεάν για αστικά και υπεραστικά, ενώ ο ΟΤΕ χρεώνει 13 ευρώ περίπου για τα 480. Οπότε αντί για 31 (Το ελάχιστο) που πληρώνω στον ΟΤΕ θα πληρώνω 9,52 στην VIVΟ. Έχω όμως 2-3 ενδοιασμούς:

1) Η ποιότητα των συνδιαλέξεων θα είναι πολύ χάλια? (Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για VOIP).

2) Υποστηρίζεται ISDN?

3) Έχω προπληρώσει το CUBE 2mbit. θα μπορεσω άραγε να μεταφέρω το χρόνο που απομένει στη γραμμή της vivodi?

4) Γενικά θα έχω προβλήματα που δεν είχα στον ΟΤΕ?

Εχει κανένας VIVO να μας πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είσαι με Shared LLU Vivodi; Αν ναι, τότε για να καταργήσεις τον ΟΤΕ πρέπεις να κάνεις τη γραμμή Full LLU για να κοπεί ο ΟΤΕ.

Αν όμως είσαι μέσω δικτύου ΟΤΕ και μόνο ISP Vivodi, τότε δεν μπορείς να βάλεις DSLphone.

1) Η ποιότητα των συνδιαλέξεων θα είναι πολύ χάλια?

Μια χαρά θα είναι. Όσοι έχουν δεν έχουν παράπονο. Αλλωστε η Vivodi σου δίνει 192/192kbps επιπλέον bandwidth ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για κλήσεις μέσω DSLphone.

2) Υποστηρίζεται ISDN?

Το Full LLU της Vivodi είναι over PSTN. Μη σε προβληματίζει όμως αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς 2 γραμμές σου δίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα με το αν σήμερα η γραμμή σου είναι PSTN ή ISDN.

3) Έχω προπληρώσει το CUBE 2mbit. θα μπορεσω άραγε να μεταφέρω το χρόνο που απομένει στη γραμμή της vivodi?

Πρέπει να τους ρωτήσεις. Πρόσεχε τη χρέωση και τις αναμονές στο 13880! Αν είσαι Αττική μπορείς να πάρεις με αστική χρέωση στο 2117503777.

4) Γενικά θα έχω προβλήματα που δεν είχα στον ΟΤΕ?

Αν κοπεί το ρεύμα δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...