trospe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 E eekxmm...e oxi kai tipota... exeis doulepsei kapoio apo ta 2 proanaferthenta Linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 εχω δουλεψει suse 10 και μου φανηκε οχι και τοσο καλο και μετα fedora που μου φανηκε χειροτερο και απο το suse. οποτε δεν τα παω καλα με τα Linux για αυτο θελω να αγορασω κατι πιο ενδιαμεσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 δε μας λες όμως χειρότερο σε τι; κάτι ανάμεσα σε λίνουξ κ σε windows? ή σε suse και fedora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 κατι αναμεσα στα πολυ γνωστα μου και ευκολα στην χρηση windows με τα λιγοτερο γνωστα μου αλλα ακομα σχεδον ανετα στην χρηση linux. βασικα θελω κατι με την οψη και την σταθεροτητα των linux και το ευρως προγραματων των windows. πιστευω τα μονα 2 που με βολευεουν ειναι τα suse και τα madriva. τα suse τα δοκιμασα δεν μου αρεσουν αλλα συνηθεια ειναι τα mandriva κανουν 100$ και δεν θελω να τα δωσω αν δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μου κανει το λειτουργικο. βασικα η 10.1 suse ειναι καλυτερη απο τις παλαιοτερες πχ 10,9.χ ?? η το ιδιο πανω κατω λετε δεν αξιζει να δοκιμασω παλι κατι καινουργιο απο suse να ψαξω κατευθειαν σε mandriva? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πάντως το documentation είναι λίγο οικτρό (κατά την άποψή μου)! 42USD δε θα τα έδινα...υπάρχουν πολύ καλύτερα εναλλακτικά δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.