Nighthawk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Για την περιβοήτη αναβάθμιση των ταχυτήτων ο λόγος. Μέχρι την πραγματοποίηση της "αναβάθμισης" κατέβαζα (συχνότατα) με 53,1Kbps έχοντας συμβόλαιο ADSL in a Box 512Kbps από τη Forthnet. Η Forthnet μου ανακοίνωσε ήδη με τις πρώτες ανακοινώσεις του ΟΤΕ ότι μου αναβαθμίζει την ταχύτητα σε 768Kbps κι ας είχα προπληρωμένο συμβόλαιο. Όταν έγινε η αναβάθμιση της γραμμής από τον ΟΤΕ σε 1024Kbps (από 512Kbps, υποθέτω), τρομάζω να πετύχω ταχύτητες 45Κbps. Τι να την κάνω τέτοια αναβάθμιση που τελικά μειώνει τις ταχύτητες;Οι υπόλοιποι τι εμπειρίες έχετε; Μήπως τελικά είμαι γκαντέμης και τυχαίνει να μοιράζομαι ξαφνικά το ίδιο DSLam με άλους 1000 χρήστες που βρίσκονται συνδεμένοι και κατεβάζουν όλη μέρα;.....
glougr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 den paizei file ! exoume upertaxitites pleon meta tin anava8misi !
tsomoloko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 alloi exoun provlima, alloi den exoun. px stin periptwsi mou ola einai ok
morgan1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 2Mbit σύνδεση 60kb/sec για κλάματα είναι οι ταχύτητες του ΟΤΕ
tsomoloko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 2Mbit σύνδεση 60kb/sec για κλάματα είναι οι ταχύτητες του ΟΤΕ kanta 205 stathera (kai 211 peak) gia mena apoti katalavainw tithetai thema dslam kai kata poso einai fortomeno ana perioxes tis xwras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.