Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοτδοτικο?

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εξης συνθεση:

albatron px895pecpro, pentium 4 2.53ghz northwoos, 2x dvd drive, 2x wd80gb ide, 1x pci to usb2 card, 4 περιφερειακες συσκευες συνδεδεμενες σε usb μονιμως και θελω να βαλω μια καρτα γραφικων την x1650 pro 256mb agp. Υποθετω θα θελέι εξτρα τροφοδσια. Αυτη τη στιγμη εχω μια radeon 9550 gamers edition(δεν εχει εξτρα τροφοδοσια) και εχω ενα 300 watt τροφοδοτικο μαρκα μανα μ' εκαψες αλλα ολα ειναι ok! Ποσα watt τροφοδοτικο προτεινετε και ποια εταιρεια? Ειμαι εντελως ασχετος απο τροφοδοτικα! Υποθετω παντως πως ενα 400 αρι θα ταν καλο! Τι λετε γι αυτο?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=695572&tab=specs

Υποθετω πρεπει να παιζει ρολο και η μητρικη και ο επεξεργαστης που εχω για την επιλογη ετσι?

Δημοσ.

Έχεις δύο επιλογές,

ή παίρνεις κάτι που να καλύπτει τις τωρινές ανάγκες σου και μόνο

οπότε πας σε 375-450W max γνωστών εταιριών όπως Enermax, Heroichi, Tagan

με κόστος από 50 έως και 80?

ή αν σκοπεύεις σε κάνα εξάμηνο να κάνεις καμιά αναβάθμιση ή και αλλαγή,

παίρνεις κατευθείαν κάτι ποιο δυνατό, στα 550-650W των ιδίων εταιριών

με κόστος από 120 έως και 200?

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι ποιοτικο και φθηνο...Το μονο που θα μπορουσες να κοιταξεις ειναι καποιο με 12' φαν που θα ταν λιγο πιο αθορυβο...

Και αυτο παντως σε καλυπτει...Πιο αθορυβo,το ιδιο/περισσοτερο ποιοτικo και κορυφαιο value for money...

Δημοσ.

Αρχικα πες μας χρηματα που θλειες να διαθεσεις,οπως και αν σκοπευεις να κανει αναβαθμιση σε ~6μηνο,οπως ειπαν τα παιδια παραπανω.

Δημοσ.

Οχι δεν σκοπευω να κανω αναβαθμιση! εχω αλλο pc καινουριο απλα πρεπει να το φτιαξω λιγο αυτο στα γραφικα. Μονο αυτο τιποτε αλλο. Καρτα γραφικων βαζω αλλη και χρειαζομαι εξτρα τροφοδοσια.Χρηματα max 60 ευρω. Εκτος αν χρειαζομαι περισσοτερα watt και πρεπει να ανεβω σε τιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...