Προς το περιεχόμενο

Slackel(live cd Slackware) + Gaim + SSL.

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορει κανεις να με βοηθησει για το τι πρεπει να κανω ακριβως ετσι ωστε να μπορεσω να συνδεθω μεσω gaim στο μσν μου?Εχω το slackel και το τρεχω απο cd,δεν το εχω γραψει δηλαδη στο δισκο.Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ.1:Επειδη ειμαι τρελλος αρχαριος σε σχεση με το linux μπορει να μου πει κανεις επιγραμματικα τι παιζει?Δηλαδη πως γινονται install τα διαφορα προγραμματα κτλπ..Επισης σε ενα live cd μπορω να κανω εγκατασταση διαφορων προγραμματων ή οχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας, την παρεα των Linuxaδων.....Μεσα απο το live cd δεν μπορεισ να εγλαταστησεις προγραμματα....Δοκιμασε να εγκαταστησεις κανονια μια διανομη, σου προτεινω Ubuntu Edgy και λογικα θα δουλευει και το Gaim. Ισως επειδη το τρεχεις απο το Live να μην εχει ολα τα πακετα.....

Στο slackel βασισμενο απο το slax και οποιο αλλη live linux διανομη βασισμενη στα linux live scripts μπορεις να εγκαταστησεις προγραμματα απο πριν σαν modules ή και μετα μιας και το filesystem του ειναι RW... http://www.slax.org εχει σχεδον τα παντα στα modules αν και οποιαδηποτε πακετα για slackware με καταληξη .tar μπορεις με την εντολη tar2mo (αν θυμαμαι καλα) να τα μετατρεψεις σε modules...

Ναι αλλα αν εγκαταστησει προγραμμα απο το live μολις κανει reboot δεν θα υπαρχει το προγραμμα...ετσι δεν ειναι? Αρα στην ουσια δεν μπορει να εγκαταστησει προγραμμα. Μιλαω για Ubuntu παντα

Ναι αλλα αν εγκαταστησει προγραμμα απο το live μολις κανει reboot δεν θα υπαρχει το προγραμμα...ετσι δεν ειναι?

Αν τα φορτωσει σαν modules θα φορτωνουν παντα, απλα δεν θα εχει τις ρυθμισεις, που και αυτες μπορει να τις σωσει και να τις επαναφερει.. Αλλα το slackel εχει εγκατασταση στο δισκο, -περα απο το εξελληνισμενο περιβαλλον που με αρωσταινει- όλα τα αλλα ειναι μια χαρα και ο εγκαταστατης του ειναι ανθρωπινος και φιλικος σε windows users... Το ubuntu -το απεχθανομαι- αλλα λογω της δημοφιλοτητας του και των πολλων χρηστων ειναι πιο ευκολο για αρχαριο, μιας και μπορει να βρει λυσεις απο ενα google search πολυ ευκολα...

Μιλαω για Ubuntu παντα

To topic και ο [nethawk] μιλαει για slackel, στο ubuntu απο οτι θυμαμαι δεν ειναι linux live scripts based οποτε δεν ισχυει, αν και ειμαι σιγουρος οτι το livecd του θα γινει συντομα...

kane add new account kai grapse akrivws afta pou grafeis sto site tou webmail

p.x. user [email protected] pass ok

user somebody pass ok -> yahoo

If you're unsure about slack,leave it on the edge,learn another easy one,and then come back when you have learned what is grep,make mrproper and chaining of commands means ;-)

Welcome to the most unix linux distro on the planet.

Welcome to the world of slackers.

Welcome to Slackware Linux. 8-)

• 1 χρόνο αργότερα...

Ετρεξα και εγώ το live cd (εντελώς άσχετος με LINUX) και θα με ενδιέφερε να εγκαταστήσω στο δίσκο μου κάποια διανομή ...

Δε τα κατάφερα και εχω δοκιμάσει αρκετές ..

Η Fedora έτρεξε από το δίσκο :-Dμια - δυό φορές αλλά όταν πήγα να ρυθμίσω οθόνη και κάρτα οθόνης γιατί τα παράθυρα ήταν τεράστια σε σχέση με την οθόνη και έπρεπε να τα μετακινώ δεξιά - αριστερά για να τα δώ έστω σε τμήματα από κεί και μετά δε φοτώνει το γραφικό περιβάλον και η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτό δε μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω από ότι θυμάμαι από το DOS ...

Το slackle ενώ με εντυπωσίασε από την ευκολία που βρήκε όλες τις συσκευές και την ευκολία στη χρήση δε μπόρεσα να το εγκαταστήσω και δε κατάφερα να ρυθμίσω έστω ένα printer ...

Χθές προσπάθησα να εγκαταστήσω το dreamlinux στο οποίο έχω πρόβλημα με τον ήχο (πράγμα που δεν είχα με καμιά άλλη διανομή που έτρεχα είτε από live cd είτε από το δίσκο ...)

Θα ήθελα όσο πιό σιγά σιγά γίνετε να με βοηθήσετε να πάω λίγο πιό μέσα γιατί τώρα βάζω το live cd ή το DVD κάποιας διανομής και καθομε σε μιά γωνιά και το κοιτώ να δώ τι θα γίνει......

ΥΓ για το θέμα του msn έτρεξε αμέσως όταν έτρεχα το live cd slackle και όλα τα άλλα LIVE CD... επιλέγοντας τον MSN λογαριασμό στο αρχικό μενού και δίνοντας μετά το mail και το password του λογαριασμού μου όπως θα τα έδινα και στο msn messenger και συνδέθηκα άμεσσα και ευκολότατα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...