MoUCLAs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2002 Eίχα εγκατεστημένο τον Acrobat Writer..έφτιαξα προχθες ενα pdf απο doc..και την επόμενη φορα που πήγα να το ανοίξω ήταν όλα οκ...το αρχειο ανοιγει κανονικα.. την επόμενη μερα πάω να το ξανανοίξω και μου βγάζει error report..κανω επανεκκίνση πάλι τα ίδια...κάνω uninstall και install τον Reader 5 που έχω και πάλι τα ίδια..κατεβάζω την εκδοση 5.05 για XP που έχει κυκλοφορήσει πάλι τιποτα..κάνω uninstall και καθαρίζω μητρώα με system mechanic και regcleaner και ξανα install πάλι τιποτα... το προβλημα δεν είναι στο αρχείο αλλά στο πρόγραμμα αφου όταν πάω να ανοίξω μόνο το προγραμμα πάλι μου το βγάζει το error reporting...και το ωραίο είναι ότι στο event viewr δεν μου λέει τίποτα..επίσης το αρχείο δουλευει κανονικα όταν το ανοιξα απο Linux.. Δεν έχει μια εβδομάδα που έκανα format.. Kαμία ιδέα...
MoUCLAs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Ti na pw...telika eixa ena backup me ghost to opoio to epanefere kamia 5 me 6 fores alla pali ta idia...ti na pw exei kolhma o acrobat writer 5 me ta xp..kai moy exei dhmioyrghsei tetoio problhma... 3erei kaneis kanana allo kalo pdf reader..??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.