Mika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 οπως τα λεει ο τιτλος... απ οτι ειδα παιζει πολυ αυτο το προβλημα αλλα δεν καταφερα να βρω καποια ικανοποιητικη λύση. μια λυση ειναι να βαλω το sp2 αλλα δεν μου κανει γιατι δεν εχω αυθεντικα windows. καμια ιδεα?
blackstar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 google kai kali tyxi. ps: me to sp2 linete ayto to problima.
Sogoku Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ανέβασε μια φωτογραφεία από το Disk Management… να δούμε τι θα κάνουμε Βασικά έχεις δει μήπως σου έχει κάνει partition και στον δείχνει έτσι ?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Φιλε εχω και εγω το ιδιο προβλημα τωρα τι κανουμε
a123xxsp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μήπως είναι western digital? αν ναι στο site της έχει ΄το Western Digital DataLifeguard αυτό ή ένα άλλο util επίσης από την σελίδα της ενεργοποιεί στα windows να βλέπουν μεγαλύτερους δίσκους
smilefreeware Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 count=3. Ελπίζω να σου ταιριάξει το παρακάτω. Φτιάξε ένα αρχείο πχ. aa.inf με τα παρακάτω και κάντο δεξί κλικ και install. Ενεργοποιεί τα 48 bit Lba. ------------------------------------ [version] signature="$CHICAGO$" SetupClass=BASE [DefaultInstall] AddReg=48bitlba.Add.Reg [48bitlba.Add.Reg] HKLM,"System\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters","EnableBigLba",0x10001,1
Pink_Panther Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Install SP2 kai BIOS Update, an psakseis mesa sto insomnia exoun aniksei kamposa 8emata me afto to provlima.
Mika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Thanx ολους σας. Δοκιμασα ολες τις λυσεις εκτος του smilefreeware (μαλλον δουλευει) και του service pack 2 λογω μαιμου windows . Δυστυχως ουτε με το util της WD επαιξε τελικα θα εγκαταστησω αυθεντικα windows (δεν ειναι δικο μου pc Οποτε ουτε δικια μου η αποφαση) οποτε μαλλοην problem solved με sp2.
ppetr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πιο εύκολα βρίσκεις ένα αντίγραφο με ενσωματωμένο το SP2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πως θα φτιαξω αυτο το πχ. aa.inf με τι,
ppetr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πως θα φτιαξω αυτο το πχ. aa.inf με τι, copy-paste το κειμενάκι του φίλου σε ένα .txt και μετά rename σε aa.inf
Grigoros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 an den exeis kanena sp perasmeno pigene pros to telos tis selidas i kalitera diavase ti oli kai des ti akrivos prepei na kaneis bima bima. http://support.microsoft.com/?id=303013 alla prota tsekare kai to bios soy na deis an ypostirizi 48-bit lba
Panagiotisn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ανοιξεις το pc κανονικα. αφου στον αναγνωριζει στο my computer θα πατησεις δεξι κλικ πανω στο σκληρο σου κ θα κανεις format στο δισκο μεσα απο τα windows. δεν ειναι θεμα sp ουτε ρυθμισεων αρχειων boot, μη τα πειραζεις αυτα γιατι θα εχεις αλλα προβληματα. Ετσι μονο θα λυθει το προβλημα.
alexb_10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 re paidia, to sp2, den mpainei kai se win pou den einai athentika? etsi nomizw. Giati den to dokimazeis. ti exeis na xaseis.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.