psilos3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Παιδια γεια σας.Σαν νεο μελος θελω να δωσω τα χαιρετισματα μου σε ολη την παρεα! εχω δυο σημαντικα προβληματα.. Σε εναν ολοκαινουριο υπολογιστη με μητρικη MSI P965 NEO F και επεξεργαστη INTEL CORE 2 DUO E6400 , και μετα το format και την εγκατασταση των windows , διαπιστωνω τα εξης προβληματα: κατα την αναπαργωγη ταινιων , κολλαει σε μεγαλο βαθμο με οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης.Επισης κολλαει και στον ηχο.Αυτο συμβαινει και απο τις 2 συσκευες (dvd-rom/dvd-rw).Το προβλημα παρουσιαζεται μονο σε ταινιες , ενω τα αλλα dvd formats π.χ. data τα διαβαζει κανονικοτατα.Ενδεικτικο ειναι και το ριπαρισμα που δοκιμασα να κανω με το dvd shrink.Εβγαζε χρονο αναμονης μιαμιση ωρα (ενω συνηθως η οληδιαδικασια ριπαρισματος διαρκει 20 λεπτα) 2: εχω συνδεσει ενα TEAC CR7 FDD 3.5' + CARD READER BLACK για ευκολια. Το floppy συνδεεται κανονικα με μια απλη καλωδιοταινια , ενω ο card reader συνδεεται στην εσωτερικη υποδοχη Usb της μητρικης.Τα windows συνεχεια βγαζουνε μυνημα για ''ελλειψη ρευματος στη θυρα διανομεα'' αλλα οχι συνεχεια , με αποτελεσμα αρκετες φορες να μη βλεπουν τον card reader. δοκιμασα να αλλαξω συνδεσμολογια αλλα παλι το ιδιο και χειροτερα , δηλαδη τωρα ουτε καν βλεπει το εξωτερικο usb εναν φορητο σκληρο δισκο... 3: στην καρτα γραφικων , μου βγαινει συνεχως ενα μυνημα για το sli αν και δεν εχω τετοια δυνατοτητα αφου εχω εγκαταστησει μια καρτα και οχι 2. προσπαθησα να απενεργοποιησω το μενου της nvidia που βγαινει στη γραμμη εργασιων , και ενω δειχνει οτι δεχεται την ρυθμιση , δεν απενεργοποιειται. αυτα παιδια , αν μπορει καποιος να βοηθησει η συμβουλη του θα ειναι πολυτιμη γιατι εχω πελαγωσει πραγματικα... ευχαριστω εκ των προτερων.
batraxos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Για την κάρτα γραφικών κατέβασε τους τελευταίους drivers από την Nvidia Για τα DVD movies κατέβασε κανένα codec Για το card reader σύνδεσέ το σε εξωτερική usb θύρα και δές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Παιδια γεια σας.Σαν νεο μελος θελω να δωσω τα χαιρετισματα μου σε ολη την παρεα! εχω δυο σημαντικα προβληματα.. Σε εναν ολοκαινουριο υπολογιστη με μητρικη MSI P965 NEO F και επεξεργαστη INTEL CORE 2 DUO E6400 , και μετα το format και την εγκατασταση των windows , διαπιστωνω τα εξης προβληματα: κατα την αναπαργωγη ταινιων , κολλαει σε μεγαλο βαθμο με οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης.Επισης κολλαει και στον ηχο.Αυτο συμβαινει και απο τις 2 συσκευες (dvd-rom/dvd-rw).Το προβλημα παρουσιαζεται μονο σε ταινιες , ενω τα αλλα dvd formats π.χ. data τα διαβαζει κανονικοτατα.Ενδεικτικο ειναι και το ριπαρισμα που δοκιμασα να κανω με το dvd shrink.Εβγαζε χρονο αναμονης μιαμιση ωρα (ενω συνηθως η οληδιαδικασια ριπαρισματος διαρκει 20 λεπτα) 2: εχω συνδεσει ενα TEAC CR7 FDD 3.5' + CARD READER BLACK για ευκολια. Το floppy συνδεεται κανονικα με μια απλη καλωδιοταινια , ενω ο card reader συνδεεται στην εσωτερικη υποδοχη Usb της μητρικης.Τα windows συνεχεια βγαζουνε μυνημα για ''ελλειψη ρευματος στη θυρα διανομεα'' αλλα οχι συνεχεια , με αποτελεσμα αρκετες φορες να μη βλεπουν τον card reader. δοκιμασα να αλλαξω συνδεσμολογια αλλα παλι το ιδιο και χειροτερα , δηλαδη τωρα ουτε καν βλεπει το εξωτερικο usb εναν φορητο σκληρο δισκο... 3: στην καρτα γραφικων , μου βγαινει συνεχως ενα μυνημα για το sli αν και δεν εχω τετοια δυνατοτητα αφου εχω εγκαταστησει μια καρτα και οχι 2. προσπαθησα να απενεργοποιησω το μενου της nvidia που βγαινει στη γραμμη εργασιων , και ενω δειχνει οτι δεχεται την ρυθμιση , δεν απενεργοποιειται. αυτα παιδια , αν μπορει καποιος να βοηθησει η συμβουλη του θα ειναι πολυτιμη γιατι εχω πελαγωσει πραγματικα... ευχαριστω εκ των προτερων. 1.firmware update. 2.kathe usb thira bgazei sigkekrimeno reuma.an xepernate ta 500 den thimame ti einai auta exeis provlima.balto mono tou se mia usb i me siskeues pou exoun diko tous reuma. 3.ine bug tis ekdosis.i katevase pio new version i pes mou na sou stilo ena arxeiaki pou kanei modification stin registry kai den tha to xanadeis auto to minima pote .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.