Mika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ψαχνω ενα site που να προτεινει τραγουδια αναλογα με καποιο τραγουδι που να προτεινεις εσυ δηλαδη εισαγω το "blink 182 - dammit" και μου προτεινει το basket case των green day Κλπ. pls μην προτείνετε sites που να το κανουν αυτο για καλλιτεχνες ή για albums αλλα για συγκεκριμενα τραγουδια! (εκτος βεβαια αν ενδιαφερεται καποιος αλλος για κατι τετοιο)
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Με ποιό κριτήριο θα μπορούσε να το κάνει αυτό; Βάσει ποιας ομοιότητας; Είδους; Στίχου; Mood; Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τόσο εξειδικευμένο, μα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορούσε να φτιαχτεί μια τέτοια βάση. Δύσκολο από πλευράς κριτηρίων.
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 http://www.pandora.com Αν και φαινομενικά κάνει αυτό που ζητάει ο Mika, παρ' όλ' αυτά τα αποτελέσματα δεν θα τα έλεγα αξιόπιστα... Όσες φορές το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, ήταν αποτυχία.
Founes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω και ο player του Last.fm δεν το κάνει αυτό? Beloved Track: «AaRON - U Turn (Lili)» Beloved Track #2: «Μιχάλης Ζέης - Attrattivo» γι' αυτό σ'αγαπάω
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω και ο player του Last.fm δεν το κάνει αυτό? Δεν κάνει ακριβώς αυτό που ζητάει ο Mika. Με καλλιτέχνες και tags παίζει. γι' αυτό σ'αγαπάω Αχ πως καταλαβαινόμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.