Προς το περιεχόμενο

DVD RECORDER-Απαιτήσεις!!!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Έχω μια απορία και αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει!

Μία κοπέλα θέλει να πάρει ένα DVD Recorder και της πρότεινα το καινούριο NEC(καλό και φθηνό-έχω το 3520 και είμαι υπερευχαριστημένος).

Το θέμα είναι ότι κόλωσα λιγάκι γιατί μόλις την ρώτησα το μηχάνημα από τι αποτελείται μου είπε ότι είναι του 98 και το μόνο που μπορούσα να μάθω από το τηλέφωνο για τα χαρακτηριστικά του είναι: Ρ3 (ταχύτητα δεν ξέρω) με 64ΜΒ RAM!Άραγε θα μπορεί να κάνει καλές και σωστές αντιγραφές;Για cd δεν θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύω!Για DVD όμως;

Δημοσ.

basika ena dvd-rw h kiria apaitisi poy exei einai udma2 p3 pezi se udma2 opote no problem, twra 8a ta brei ligo (para poli) skoyra an xriasti na kanei shrink kamia tainia, ala mikro to kako, mporei panta na bgei e3w gia kanena kafe.

kai kati akoma, ti leitoyrgeiko exei? giath an einai 98 (ston explorer) 8a fenonte ola ta dvd san 1.99G :) (ananata 98).

Kalo episis 8a htan na ala3is kai thn kalodiotainia me mia 80ara anti gia thn typiki 40ara.

An 8es tpt parapano rwta :).

Δημοσ.

Κατάλαβα!Μάλλον έχει τα 98 πάνω!Πιστεύω τουλάχιστον να αντιγράφει καλά τα cd.Για DVD....δεν το νομίζω να αντιγράφει ταινίες με shrink κ.α. αλλά θα τις παιρνει "έτοιμες" από άλλους!!!!

Δημοσ.

cd den 8a exei problima, 100% gia tainies epidis den nomizo, ektos an eei kanena disko poio argo apo thn ka8isterisi, ala se genikes grammes ena dvd-rw den exei apaitisis, to loigismiko exei (p.x. nero / dvdshrink) to recorder 8a grapsi to cd/dvd an oxi sthn megisti taxitita se mia poli argi ala 8a to grapsi(pleon ola exoun burn-proof).

Δημοσ.

Επειδή είχα ένα P3@800 ενώ με cd-copy όλα ήταν οκ, όταν "έκαιγα" dvd καθυστερούσε πάρα πολύ και το burn-proof δούλευε σαν τρελό.

Οπότε κατά την γνώμη μου, δεν νομίζω να μπορεί να γράψει (τουλάχιστον άνετα) dvd.

Δημοσ.

Έχω καταφέρει (για επιστημονικούς σκοπούς!) να γράψω 4GB DVD+R σε έναν PentiumII 300Mhz, με 64MB Ram και Win98 τραβώντας δεδομένα από εναν εξωτερικό σκληρό 8GB με USB 1.1 και από τον τοπικό σκληρό δίσκο των 3,2GB...! Και ναι η εγραφή πέτυχε! Μην με ρωτάτε πόσο χρόνο έκανε, είχα φύγει για σαββατοκύριακο, πάντως όταν γύρισα το DVD ήταν έτοιμο!

Δημοσ.
Επειδή είχα ένα P3@800 ενώ με cd-copy όλα ήταν οκ, όταν "έκαιγα" dvd καθυστερούσε πάρα πολύ και το burn-proof δούλευε σαν τρελό.

Οπότε κατά την γνώμη μου, δεν νομίζω να μπορεί να γράψει (τουλάχιστον άνετα) dvd.

Egw kapote ekega se ena p3@500 me 256ram sta 4x dvd me ena pioneer 106d :) basika an pezi se dma mode o diksos kai to dvd+rw ola pane ok, apla den 8a exeis 18x/16x alla 8x/12x sthn kaliteri. :)

Opos eipa h apaitisis einai poio poli 8ema software para hardware, as mhn 3exname oti ena dvd-rw mpori na pe3i akoma kai se pio-4 mode, asxeta an 8a parei 1 wra na grapsi ena dvd :)

Δημοσ.

Δεν τις λες καλύτερα να δώσει μερικά ευρώ παραπάνω και να πάρει κανένα ΡΙΙΙ που θα έχει και ποιό αξιοπρεπείς επιδόσεις;;;;

Με 100ευρώ βρίσκεις πολύ καλά μηχανάκια.

Δημοσ.

Αν δεν θέλει να δώσει άλλα λεφτά τώρα για αναβάθμιση πάρτης ότι θα χρειαστεί στο μέλλον από dvd-rw drive. Πες της να γράφει σε x4 ταχύτητα max dvd.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...