Προς το περιεχόμενο

κουφό πρόβλημα με επανεκκινήσεις

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα micro-pc απλό συστηματάκι με celeron πάνω, geforce2 κτλ κτλ. Το θέμα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει αρνείται!! και μπορεί να ανοίξει ξεκάρφωτα μετά από 5-10δλ. Καμιά φορά ανοίγει και αμέσως. Επίσης κάνει επανεκκινήσεις δε μου δίνουν όμως την αίσθηση της μπλε οθόνης ή του crash αλλά σαν κάποιος να πατά reset.

Απποσυνέδεσα τα κουμπιά όλα, άφησα μόνο το power τα ίδια, έβγαλα όλα τα κουμπιά τον άνοιξα με κατσαβιδάκι πάλι τα ίδια επομένως δεν είναι κολλημένο κάποιο κουμπί. Καμιά άλλη ιδέα? Παίζει να τα έπαιξε η μητρική?

Δημοσ.

Λοιπόν πολύ μυστήριο το θέμα των επανεκινήσεων φάντασμα....

Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα με αποτέλεσμα να αγοράσω καινούργιο pc, μιας και

το άλλο ήταν ήδη παππούλης (P4 1.6GHZ). Δεν είμαι τεχνικός άρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω :(

Επίσης έχω διαβάσει κανα-2 ποστς για τον ίδιο λόγο. τσέκαρε τα.

Μήπως ο Αρμαγεδόνας ξεκίνησε απο τα pc μας?? :)

Δημοσ.

Άμα θυμάσαι περίπου κάποιες λέξεις κλειδιά για να βάλω στην αναζήτηση πες μου γιατί αν κάνω search γενικά στις επανεκκινήσεις θα έχω χιλιάδες αποτελέσματα

Δημοσ.

Συνήθως ξεκινάμε από πρόβλημα με το τροφοδοτικό...

Μετά πάμε σε έλεγχο των μνημών...

Μετά κοιτάμε για το μπόρντ...

Όλα τα άλλα έπονται.

Δημοσ.

Κατά 99% το τροφοδοτικό είναι. Έβαλα ένα άλλο και όλα λειτουργούν οκ. Το θέμα είναι ότι αυτό που έβαλα είναι κανονικό και δε χωράει μόνο για δοκιμή έξω από το κουτί. Ξέρει κανένας που θα βρω τροφοδοτικό για micro atx κουτί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...