ata1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν έχω ένα micro-pc απλό συστηματάκι με celeron πάνω, geforce2 κτλ κτλ. Το θέμα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει αρνείται!! και μπορεί να ανοίξει ξεκάρφωτα μετά από 5-10δλ. Καμιά φορά ανοίγει και αμέσως. Επίσης κάνει επανεκκινήσεις δε μου δίνουν όμως την αίσθηση της μπλε οθόνης ή του crash αλλά σαν κάποιος να πατά reset. Απποσυνέδεσα τα κουμπιά όλα, άφησα μόνο το power τα ίδια, έβγαλα όλα τα κουμπιά τον άνοιξα με κατσαβιδάκι πάλι τα ίδια επομένως δεν είναι κολλημένο κάποιο κουμπί. Καμιά άλλη ιδέα? Παίζει να τα έπαιξε η μητρική?
sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν πολύ μυστήριο το θέμα των επανεκινήσεων φάντασμα.... Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα με αποτέλεσμα να αγοράσω καινούργιο pc, μιας και το άλλο ήταν ήδη παππούλης (P4 1.6GHZ). Δεν είμαι τεχνικός άρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω Επίσης έχω διαβάσει κανα-2 ποστς για τον ίδιο λόγο. τσέκαρε τα. Μήπως ο Αρμαγεδόνας ξεκίνησε απο τα pc μας??
ata1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Άμα θυμάσαι περίπου κάποιες λέξεις κλειδιά για να βάλω στην αναζήτηση πες μου γιατί αν κάνω search γενικά στις επανεκκινήσεις θα έχω χιλιάδες αποτελέσματα
sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 des afto pou einai poly prosfato http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165558
dpolal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Συνήθως ξεκινάμε από πρόβλημα με το τροφοδοτικό... Μετά πάμε σε έλεγχο των μνημών... Μετά κοιτάμε για το μπόρντ... Όλα τα άλλα έπονται.
ata1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κατά 99% το τροφοδοτικό είναι. Έβαλα ένα άλλο και όλα λειτουργούν οκ. Το θέμα είναι ότι αυτό που έβαλα είναι κανονικό και δε χωράει μόνο για δοκιμή έξω από το κουτί. Ξέρει κανένας που θα βρω τροφοδοτικό για micro atx κουτί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.