sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους Πολύ πρόσφατα αγόρασα έναν core Duo 6600 με motherboard ASUS P5N32-SLI SE DELUXE και 4 Χ 1GB Dual Channel OCZ DDR2. To πρόβλημα είναι ότι τα xp βλέπουν ότι το μηχάνημα έχει μόνο 2,37 GB μνήμη, ενώ θα έπρεπε κανονικά να βλέπει 4GB RAM... Kατα τ'αλλα το μηχάνημα λειτουργεί μια χαρά και πάει σφαίρα. Καμμιά πρόταση??
headbanger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 δυστυχώς από όσα γνωρίζω τα windows XP x86 den μπορούν να χρησιμοποιήσουν πάνω απο 2 γίγα, σε αντίθεση με τα χ64 ή to linux so .. change OS afaik
EKTELESTES Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 μπορού να τα χρησιμοποιήσουν. 4gb είναι το όριο τους. Απενεργοποίησε το pagefile στα Windows και πες μας αν βλέπουν κανονικά την μνήμη τώρα.
headbanger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 μπορού να τα χρησιμοποιήσουν. 4gb είναι το όριο τους. Απενεργοποίησε το pagefile στα Windows και πες μας αν βλέπουν κανονικά την μνήμη τώρα. den einia dinaton na tin kanoune map omws. stin pragmatikotita tha xrisimopoiun ta 2gb..so rtfm :twisted: mono i 64x ekdosi twn win kanei ousiastiko map ta 4gb.8)
EKTELESTES Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 αν χρησιμοποιήσεις τον /3gb switch θα έχεις 1gb για Kernel και 3gb για εφαρμογές.
insomniac_new Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 mia xara eisai kai etsi.Asta opws einai, den tha deis kanena kerdos se win32 mono an asxoleisai kai me alla leitourgika psaxto
sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 mia xara den eimai file mou, 700 evrwpoula sto vronto gia ta extra 2 GB paei poly. Kai eksallou doulevontas photoshop, genika graphics kai 3D i extra mnimi einai oti kalytero mazi me mia kali VGA. Fantazomai na kanoun kati giafto sta Vista
Greek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Fantazomai na kanoun kati giafto sta Vista Sta vista den tha iparxi problima (tha anagnorizi kai parapanw apo 4Giga)
insomniac_new Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 mia xara den eimai file mou, 700 evrwpoula sto vronto gia ta extra 2 GB paei poly. Kai eksallou doulevontas photoshop, genika graphics kai 3D i extra mnimieinai oti kalytero mazi me mia kali VGA. Fantazomai na kanoun kati giafto sta Vista opote perimeneis 1 xrono na vgoun ta vista. giati opws vlepw oi efarmoges pu xrisimopoieis mono se win OS leitourgiko exoun xrisi
dpolal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Διάβασε το παρακάτω και ακολούθα τις οδηγίες... http://www.microsoft.com/whdc/system/platform/server/PAE/PAEmem.mspx
sifounas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 dpolal, thanks φίλε. Πολύ απλό και μάλλον λειτούργησε. Το Hardware manager δείχνει ακόμα ότι η μνήμε είναι στα 2.37GΒ αλλά το φώτοσοπ (!) βλέπει 2,7GB maximum μνήμη, οπότε
The_Mentor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Να κάνω μια αφελή ερώτηση? Γιατί δεν βάζεις τα win xp x64 για να τελειώνεις και θέλεις να περιμένεις τα Vista? Και εγώ 6600 με 2 gb Ram και πρόσθεσα άλλα 2 και τα win την είδαν κανονικά. Στα προγράμματα έπρεπε να κάνω edit ώστε να δούν την επιπλέον μνήμη, όχι στα win...
dpolal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Να κάνω μια αφελή ερώτηση?Γιατί δεν βάζεις τα win xp x64 για να τελειώνεις και θέλεις να περιμένεις τα Vista? Και εγώ 6600 με 2 gb Ram και πρόσθεσα άλλα 2 και τα win την είδαν κανονικά. Στα προγράμματα έπρεπε να κάνω edit ώστε να δούν την επιπλέον μνήμη, όχι στα win... Mπορεί και να κάνω λάθος αλλά αν ο επεξεργαστής του είναι 32μπιτος τότε δεν θα λειτουργήσουν τα 64άρια. (μάλλον ;;;; )
Θοδωρής Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 απο το bios εισαι σιγουρος οτι τα βλέπει και τα 4giga? εγω που εχω 3gb dd2 τα βλεπουν μια χαρα τα xp χωρίς να κανω τίποτα εγώ απο ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.