Προς το περιεχόμενο

Dsl σε ευρωπαικες χωρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όμως έτσι είναι . Η ανάπτυξη της περιφέρειας ,είναι όλη η επιτυχία μιας κυβέρνησης και της χώρας. Κρίμα που δεν έχουμε ικανούς πολιτικούς ακόμα

Δημοσ.
Γιατι poulinos, στην γερμανια για τα λεφτα δεν γινονται ολα? Εκει ειναι πιο φιλανθρωποι?

Μπαα , στην ευρωπη ειναι χειροτερα απο αυτης της αποψης

Δεν υπαρχει φιλανθρωπια απο οργανισμους και υπηρεσιες. Ουτε ο βουλευτης που θα στειλει το πακετακι στο χωριο του

Στην Ευρώπη ειναι όλα για το χρημα.

Οι Ελληνες πολιτικοί κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο. Πιστεύω πως εχουν την τούρκικη φιλοσοφία. Κάτι σαν: κάθομαι στο τραπέζι στο καφενείο και ... παραγγέλνω ...

Δημοσ.

Ακουστε φαση σημερα πηρα τηλεφωνο στην france telecom δηλ ο ΟΤΕ της γαλλιας και τους ζητησα διακοπη συνδρομης. Η γυναικα στο τηλεφωνο μου λεει "γιατι;" της λέω γιατι ο ταδε παροχεας προσφερει αυτα που προσφερετε εσεις + δωρεαν προς σταθερο για Ελλάδα. Μου λεει περιμένετε παρακαλω. Με περναει σε εναν αλλο και μου λεει : γιατι θελετε να διακόψετε την συνδρομη; του λεω τους λογους και μου λεει : σας προσφερω 3 μηνες δωρεαν ολα για να μην φυγετε απο εμας. δηλαδη γυρω στα 100 € συνδρομη. Του λεω γιατι δεν βαζετε κι εσεις δωρεαν τις κλησεις στις ευρωπαϊκές χώρες; μου λεει θα γινει κυριε και αυτο. Καλα του λεω δεχομαι. Μετα απο τρεις μηνες θα κανω το ιδιο και αν δεν πιάσει θα αλλάξω παροχέα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: . Σας λέω ο ΟΤΕ σε λιγο διαστημα θα παρακαλάει τον κοσμο.

ΥΓ το τηλεφώνημα προς Ελλάδα στοιχίζει 0,07 € το λεπτό με ΦΠΑ , δεν ειναι και υπέρογκο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...