Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 εχω εναν ρ4 στα 3, μητρικη asrock P4V88, xp pro, τροφοδοτικο no name 350 watt και καρτα γρ saphire radeon 9250 256 mb. Εδω και καιρο ενω παιζω παιχνιδια (και μονο σε αυτα) μετα απο λιγη ωρα σβηνει η οθονη. Ακουγονται θορυβοι που σημαινει οτι ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα και βγαζει το μην οτι μηδενιστηκε ο επιταχυντης γραφικων. Οποιος γνωριζει τι μπορει να συμβαινει/σημαινει ας απαντησει.
fwtonio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Σε παρόμοιο πρόβλημα φίλου έιχε ξεκολίσει το ανεμιστηράκι από την κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασία. Χαρακτηριστικό ήταν ότι αυτό γινόταν περίπου στα 10 λεπτά αφού άρχιζε το παιχνίδι. Αν δεν τίθεται τέτοιο θέμα, τότε, πας στις ιδιότητες της οθόνης -> ρυθμίσεις -> για προχωρημένους -> VPU Recover, ξετσέκαρε το "Ενεργοποίηση VPU Recover"
Tzimmys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 σε ευχαριστω και συγνωμη που δεν απαντησα αλλα ειμαι στη δουλεια και απο εδω εκλεψα λιγο χρονο για να πω το προβλημα. 1)Η καρτα μου εχει ψυκτρα και οχι cooleraki. 2) Πολυ πιθανων να εχεις δικιο οτι δεν θα μου σβηνει αν απενεργοποιήσω το VPU Recover, αλλα δε θελω να προβω σε τετοια κινηση. Καμια αλλη ιδεα?
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ακριβώς ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και φίλος μου με μια ati 9250 128MB. Δε μπόρεσα να βρω μια λύση κι έτσι προσωρινά του έδωσα μια 9100 και κράτησα εγώ την 9250 που λειτουργεί στο δικό μου pc χωρίς πρόβλημα. Θερμοκρασία ( ; ) ή τροφοδοτικό λογικά...
Tzimmys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Συμφωμω φιλε μου, αλλα παρολου που εχω το everest δε μπορω να δω τη θερμοκρασια της καρτας μου, οσον αφορα το τροφοδοτικο υπαρχει κανας τροπος να το τσεκάρω?
asmilon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ποιους οδηγους χρησιμοποιεις? Κατεβασε τους τελευταιους που υποστηριζει η καρτα σου (τους 6.6 της ΑΤΙ δηλαδη) και δες αν το προβλημα εστρωσε ετσι...
Tzimmys Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιω τους 6.5. Αυτοι ειναι οι τελευταιοι που υποστηριζει η καρτα μου, αλλα δεν ωφειλεται εκει το προβλημα
Tzimmys Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Το προβλημα διωρθώθηκε. Ήταν θέμα θερμοκρασίας γιατί δίπλα από την κάρτα γρ είχα μία τηλεόρασης. Την απομάκρηνα και όλα εντάξει
Isobitis_r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 epeiseis ayto to problima yparxi mia periptwsh na sto kanei an den exeis perasi drivers ths mitrikis soy... se filo moy enw ta eblepe ola mia xara mesa sta windows, empene se ena game kai meta apo ligo toy petage to mynhma toy vpu, epeiseis toy edeixne ola ta setting (agp speed ktl) se taxytita x1 kai ola ta ypoloipa settings htan kleista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.